Hlavní obsah

Hráč padl k zemi, oživování bylo marné. Fotbal v Argentině zasáhla další tragédie

Corrientes

Po dvou týdnech přišla další tragédie v argentinském fotbale! V utkání druhé ligy zkolaboval obránce týmu Atlético Paraná Cristian Gómez. Už na hřišti to s ním vypadalo špatně a během převozu do nemocnice zemřel. Sedmadvacetiletý bek zůstal bezvládně ležet ve 32. minutě zápasu Atlétika na hřišti Boca Unidos. Pokusy o resuscitaci byly marné.

V Argentině zkolaboval fotbalista

 
Článek

Hráč v Argentině si prorazil lebku

"Jsme z toho v šoku a velmi zarmouceni. Nechápeme, že takhle skončil život tak mladého člověka," řekl předseda Atlética Paraná José Cacares.

"Gomez měl příznaky mdloby, bylo to rychlé, snažili jsme se ho oživit, ale marně," řekl lékař Boca Unidos Miguel Darre. Podle zpráv, které jsou k dispozici, hráč neměl v minulosti žádné problémy.

V Argentině přišel tragicky o život druhý fotbalista během necelých dvou týdnů. Jednadvacetiletý Emanuel Ortega zemřel několik dní poté, co si v utkání čtvrté ligy po pádu prorazil lebku o betonovou zídku, která byla blízko u hřiště. Kvůli tomuto neštěstí argentinská asociace následně odložila všechny fotbalové zápasy v zemi, hrát se znovu začalo o uplynulém víkendu.

Reklama

Související témata: