Hlavní obsah

Nový Rosický? Plzeňský talent Graiciar míří do Arsenalu. Viktoria ale přestup nepotvrdila

Plzeň

Na úspěšnou kariéru reprezentačního kapitána Tomáše Rosického v Arsenalu může navázat další český talent. Útočník Viktorie Plzeň Martin Graiciar, o něhož se intenzivně zajímal i Real Madrid, se podle serveru tribalfootball.com už definitivně dohodl na působení v londýnském klubu, kam by měl oficiálně přestoupit v roce 2015.

Foto: Viktoria Plzeň

Útočníkm Plzně Martin Graiciar.

Článek

Patnáctiletý forvard podle britského tisku zaujal přímo kouče Arséna Wengera, jenž je proslulý vyhledáváním mladých talentů po celém světě. Graiciar přitáhl jeho pozornost při zimní stáži na konci minulého roku, kdy nastřílel v týmu Arsenalu do 16 let hattrick.

Do Londýna by se měl přestěhovat příští rok po dovršení šestnácti let. Média spekulují o přestupové částce pohybující se kolem 200 tisíc liber, což je cca 6,6 miliónu korun. Plzeňská Viktoria však přestup svého hráče nepotvrdila.

„Hráč Martin Graiciar má platnou smlouvu ve Viktorii Plzeň. Martin absolvoval na sklonku minulého roku herní stáž v týmu londýnského Arsenalu, nicméně žádná jednání mezi Arsenalem a Viktorií Plzeň ve věci jeho možného přestupu neprobíhají," uvedl pro Sport.cz  tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Reklama

Související témata: