Hlavní obsah

Rosický přestoupil mezi ženaté. Vzal si svoji dlouholetou přítelkyni Radku

Nijak to nerozkřikoval do světa. Více méně potají se Tomáš Rosický oženil. Jeho manželkou se stala Radka Kocurová, bývalá televizní hlasatelka počasí. Spolu mají ročního syna Tomáše. Jen opravdu nejbližší okolí zřejmě tušilo, že kapitán české fotbalové reprezentace chystá pauzu po sezóně využít ke změně stavu.

Foto: Profimedia.cz

Tomáš Rosický a Radka Kocurová.

Článek
Fotogalerie

"Proběhlo to jen v rodinném kroužku, v sedmi lidech," cituje deník Blesk fotbalistova strýce, bývalého hráče Sparty Miloše Beznosku. Svatba proběhla v Praze 31. května.

Na veselku  třiatřicetiletého záložníka Arsenalu a jeho stejně staré přítelkyně došlo po jejich  jedenáctileté známosti. Na rozdíl od jiných se tuhle svatbu dařilo vskutku dobře utajit, zprávy o ní vyšly najevo až po více než týdnu.

Fotbalisté nezřídka chystají svůj vstup do manželství právě na dny po ligové sezóně. Může do toho ale vstoupit vrcholná reprezentační akce, jako tomu kdysi bylo v případě Vladimíra Šmicera, který si na svoji svatbu na Staroměstské náměstí odskočil z ME v Anglii. Češi ale na letošním MS v Brazílii chybí, takže Rosickému v přestupu mezi ženaté zhola nic nebránilo.

Reklama

Související témata: