Hlavní obsah

VIDEO: Sparťan sparťana nešetří, hokejista utnul pošklebování fotbalistů nemilosrdným hitem

Praha

Břevínka, hlavičky, nožičky. V ničem z toho nemohou hokejisté Sparty svým fotbalovým kolegům konkurovat. Není tedy divu, že si z nich kopačky utahují. Jenže chyba lávky. Ještě je tady tvrďák Barinka a nekompromisně srazil stopera Brabce na zem... Ale ne, nejde o žádnou válku. To jen oba týmy lákají příznivce Sparty vtipným videem na akci „Z hokeje na fotbal“.

Sparťanská akce „Z hokeje na fotbal".Video: Sparta Praha

 
Článek

Dobrý nápad se osvědčil a akce „Z fotbalu na hokej" přinesla efekt. Co na tom, že kouč Vítězslav Lavička vnucoval hokejistům záložníky. Sparta zdolala Liberec během jednoho dne dvakrát, po fotbalistech (1:0) se radovali také hokejisté (4:2).

Zatímco začátkem října se upoutávka natáčela v holešovické kabině, tentokrát se trojice hokejistů Michal Barinka, Lukáš Pech a Lukáš Klimek vypravila na vedlejší letenský trávník, kde se do ní pustil fotbalový trojlístek Ladislav Krejčí, Pavel Kadeřábek a Jakub Brabec.

„Hej kluci, jak byl náš trenér u vás v kabině, tak říkal, že jste ještě něco nepochopili," chechtá se Krejčí. „No to víš, že jo, ještě jsme nestačili probrat ofsajdovou past," odsekává Pech.

Břevínka, hlavičky, nožičky - ve všem mají fotbalisté nad hokejisty navrch. Nemilosrdným Barinkovým hitem, po němž se Brabec svíjí na trávníku, však posměšky končí.

„No vidíš to, a my hrajeme aspoň Ligu mistrů," tne do živého Pech.

Video předznamenává akci „Z hokeje na fotbal". Hokejisté hrají tento pátek od 18:30 s Hradcem Králové a fotbalisté v neděli od 15:45 s Mladou Boleslaví. Fanoušci, kteří vyrazí na hokej, mají na zápas fotbalistů zvýhodněné vstupné. Permanentkáři mají vstup zdarma, držitelé vstupenek z hokejového utkání pak mají slevu 50% na vstupenku fotbalovou.

Reklama

Související témata: