Hlavní obsah

Vyprodáno! V Plzni zmizely vstupenky i na Horviho poslední desítku

Fotbalová euforie v Plzni nekončí, naopak v souvislosti se ziskem třetího mistrovského titulu graduje. Vstupenky na poslední domácí ligové utkání s Příbramí se vyprodaly ve středu 40 minut po otevření prodeje. A pokladník nemusel cedulku "Vyprodáno!" ani sundavat. Kapacita Doosan Areny je do posledního místečka naplněna také na akci Horviho poslední desítka.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Horváth si užívá mistrovské oslavy Viktorie Plzeň.

Článek

Také o exhibici je v Plzni větší zájem než jinde na důležité ligové zápasy... Dnes ráno v 9:00 začal volný prodej vstupenek pro fanoušky, kteří se chtějí rozloučit s legendou plzeňského fotbalu Pavlem Horváthem. Čtyřicetiletý hráč končí aktivní kariéru akcí Horviho poslední desítka - a o lístky na benefiční duel byl obrovský zájem. V pravé poledne se mohly pokladny u Doosan Areny uzavřít. Vyprodáno!

Horvátha fronty překvapily

„Zájem fanoušků a nekonečné dnešní fronty mě překvapily. Vážím si toho, že vstupenky zmizely takovým tempem. Výtěžek poputuje na dobrou věc, navíc věřím, že se společně dobře pobavíme. Na celou akci se moc těším a pozvaní hosté také. Trošku naměkko jsem už teď," pochvaluje si Pavel Horváth.

Prodej začal už minulou neděli pouze pro držitele permanentních vstupenek, kteří využili bezmála pět a půl tisíce svých platných rezervací. O čtyři dny později pak šlo do prodeje více než 2400 lístků. "Někteří fanoušci stáli u pokladen od šesti ráno, fronta postupně narostla na několik desítek metrů. Zájem nepolevoval v průběhu celého dopoledne, po poledni zmizely poslední vstupenky," líčí nával plzeňských příznivců Pavel Pillár, tiskový mluvčí Viktorie.

"Vstupenky se prodávaly za 50 korun, veškerý zisk z akce bude určen na charitativní účely. Fanoušci budou moct přispět i zakoupením speciálních plechovek piva, v plánu je také dražba zápasových dresů. K celkovému zisku budou připočtena také piva vytočená na stadiónu za speciální cenu 28 korun," dodává Pillár.

Zájemci ještě jistou naději na lístky mají. "Je stále možné, že budou uvolněny některé vstupenky z dosavadních rezervací partnerů klubu, mládežnických týmů Viktorie, hráčského kádru a dalších aktérů benefičního utkání. O případné možnosti dodatečného prodeje vstupenek bude Viktoria informovat fanoušky v průběhu následujícího týdne," avizuje Pillár.

Reklama

Související témata: