Hlavní obsah

Písečná pláž u hotelu, golfová hřiště a turecké lázně. Dukla začíná soustředění

Belek

Prostředí náramné, jen aby fotbalisté pražské Dukly měli čas všechna lákadla využít. Ve čtvrtek začínají soustředění v Turecku, kde se utáboří u města Belek, východně od Antalye v turistickém resortu plném golfových hřišť. Přímo u hotelu leží písečná pláž, kousek jsou i tréninková hřiště. Hráči budou mít k dispozici posilovnu, vyhřívaný krytý bazén a wellness centrum se saunou a tureckou lázní.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Fotbalisty Dukly čeká příjemnější část zimní přípravy...

Článek

Boj o základní sestavu vstupuje do závěrečného kola. Celkem 20 hráčů a tři brankáři se účastní devítidenního soustředění v turecké Antalyi.

„Jsme ve stejném složení, ve kterém jsme nastoupili proti Ružomberoku. Plus Róbert Kovaľ, který se vrátil ve středu z reprezentace, a Josip Jurendič, který by měl pomalu začít trénovat. Čerstvě se k týmu připojil Michal Breznanik," avizuje trenér Luboš Kozel.

O Breznaníka má Dukla zájem, se Spartou teď jedná o formě jeho působení na Julisce.

Termíny utkání:
Sobota 30. ledna Dukla - Stal Dněprodzeržynsk
Pondělí 1. února Dukla - Torpedo Kutaisi
Čtvrtek 4. února Dukla - Metalist Charkov

Mužstvo čekají tři utkání. Hrát bude proti FC Stal Dněprodzeržynsk, FC Torpedo Kutaisi a FC Metalist Charkov. „Na soustředění jsme chtěli hrát s mužstvy, která nás dostatečně prověří. Ukrajinská mužstva tohle kritérium dostatečně splňují. Třeba Charkov sice není tak silný jako před dvěma lety, ale je to mužstvo, které každoročně hraje evropské poháry. Gruzínské Kutaisi je pro nás trochu neznámá, takže uvidíme," říká Kozel.

Původně měl být v sobotu prvním soupeřem SC Volyň Luck. Ukrajinský celek však z finančních důvodů zrušil celé zimní soustředění v Turecku, a tak se Dukla rychle domluvila s jiným ukrajinským celkem, Dněprodzeržynskem.

Kádr na soustředění:
Brankáři:
Filip Rada,
Lukáš Hroššo,
David Tetour.
Obránci:
Kaspars Gorkšs,
Josip Jurendič,
Jan Juroška,
Branislav Miloševič,
Dominik Preisler,
Michal Smejkal,
Lukáš Štenina,
Ondřej Vrzal.
Záložníci:
Michal Breznanik,
Aldin Čajič,
Marek Hanousek,
Robért Kovaľ,
Jakub Považanec,
Daniel Tetour.
Útočníci:
Néstor Albiach Roger,
Jean David Beauguel,
Tomáš Berger,
Bidje Manzia,
Jakub Mareš,
Václav Vašíček.

Reklama

Související témata: