Hlavní obsah

Vstupenky na letošní NHL v Praze jsou levnější, v prodeji budou od úterý

Jirka G. NovákSport.cz

Polovinu peněz ušetří fanoušci, kteří před dvěma roky vyrazili na premiérové zápasy NHL v Praze a stejnou událost budou chtít zažít i letos. Zatímco tehdy ceny vstupenek na zápasy New York Rangers s Tampou začínaly na dvou tisícovkách za jeden, za nejlevnější lístek na letošní pražské duely NHL mezi Bostonem a Phoenixem zaplatíte "jen" 990 korun.

Článek

"Je pro nás opravdu velkým potěšením, že můžeme jít s cenou vstupenek na letošní zápasy NHL v Praze výrazně dolů," oznámil na pondělní tiskové konferenci v Praze zástupce pořádající agentury Česká sportovní a zároveň šéf projektu NHL Premiere Prague 2010 Vladimír Šafařík.

Za vyšší ceny vstupenek před dvěma lety mohli podle něj ´extrémně drazí New York Rangers´. "Tentokrát jsme se snažili ve spolupráci s NHL nastavit ceny tak, aby se na zápasy dostali ti opravdoví fanoušci hokeje," tvrdí Šafařík. Zatímco náklady na přivezení NHL do Prahy činily před dvěma lety více než 100 miliónů korun, tentokrát by se mělo jednat o desítky miliónů.

Obě mužstva, Boston i Phoenix, by měly v Praze strávit zhruba týden, detaily jejich programu se teprve dolaďují. V jednání je ovšem i exhibiční utkání s některým českým týmem. "Ta šance tady stále je, momentálně to vidím tak 60:40, že se to povede," prohlásil optimisticky Šafařík.

Zápasy NHL v Praze se uskuteční 9. a 10. října 2010. V kádru Bostonu jsou momentálně Češi David Krejčí a Vladimír Sobotka, na soupisce Phoenixu jsou krajané Radim Vrbata, Petr Průcha, Robert Lang, Martin Hanzal a Zbyněk Michálek. Smlouvu podepsanou i na příští rok mají zatím najisto Krejčí a Vrbata s Průchou.

Prodej vstupenek bude zahájen v úterý 4. května přesně v 01:15 hodin na všech terminálech Sazky. Prodej prostřednictvím rezervace na www.sazkaticket.cz pak startuje o den později v 8:00 hodin. Pro objednávky ze zahraničí je k dispozici e-mailová adresa info@sazkaticket.cz.

Ceny vstupenek na NHL Premiere Prague 2010:
VIP7990
Gold4490
I. kategorie3990
II. kategorie3490
III. kategorie2990
VI. kategorie1990
VII. kategorie1490
VIII. kategorie990

Reklama

Související témata: