Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Máte odvahu? Tipněte vítěze fotbalového MS!

KOMERČNÍ ČLÁNEK – Světový šampionát je v plném proudu. Končí boje v základních skupinách, blíží se vyřazovací zápasy! Jestli si věříte, tipněte mistra a vyhrajte nový Hyundai i30!

Foto: CO

Tip na mistra

Článek

Favorité šampionátu jsou tradiční. Jihoameričané z Brazílie a Argentiny. Evropské velmoci Španělsko, Anglie, Francie, Itálie a Německo.

Kdo z fanoušků se nebude bát odvážně tipovat, může získat atraktivní ceny. Největší lákadlo? Nový Hyundai i30! A jak ho získat? Jednoduše! Stačí se vydat na stránku www.tipnamistra.cz, zaregistrovat se, tipnout, kdo se stane mistrem světa a zároveň odhadnout, kolik fotbalových míčů se vejde do nového modelu i30.

Tipující, který se dostane nejblíže a zároveň správně tipne mistra, získává nový vůz Hyundai i30 nebo jednu z dalších 350 cen. Kromě parádního auta jsou ve hře i další ceny od Tipsportu, míče a další upomínkové předměty.

Soutěž už probíhá a kdo má odvahu, věří své fotbalové intuici, může tipnout vítěze šampionátu a počet míčů, které se vejdou do vozu Hyundai i30 až do 6. července 2010 do 20 hodin.

Reklama