Hlavní obsah

Šlágrem týdne fotbalové MS, odveta play-off čeká na házenkáře

Šlágrem tohoto týdne jsme opět zvolili fotbalové mistrovství světa, které pokračuje v Jihoafrické republice. O víkendu čeká odveta play-off o postup na mistrovství světa na české házenkáře, kteří v Plzni přivítají Srbsko. Rozhodne se o vítězi basketbalové NBA.

Foto: Kai Pfaffenbach, Reuters

Zahajovací ceremoniál MS v Jihoafrické republice

Článek

V pondělí pokračuje fotbalové MS, Nizozemci se utkají s Dánskem, Japonci s Kamerunem a obhájci zlata Italové odstartují šampionát duelem s Paraguayí.

Tenisová sezóna pokračuje v Eastbourne a Hertogenboschi, na fotbalovém MS jdou do boje Slováci. Ti se utkají s Novým Zélandem, Pobřeží Slonoviny změří síly s Portugalskem a favorizovaní Brazilci se utkají s KLDR. V noci na středu se může rozhodnout o vítězi basketbalové NBA.

Ve středu se na nový ročník ligy budou chystat fotbalové týmy, Jablonec se utká s AIK Stockholm, Mladá Boleslav s Kladnem a Slavia s Plzní. České basketbalistky v Trutnově přivítají v přípravě Čínu. Na MS se poprvé představí mistři Evropy Španělé, kteří se utkají se Švýcary.

Ve čtvrtek se hrají na fotbalovém MS tři zápasy (Francie – Mexiko, Argentina – Korea, Řecko – Nigérie). Opět v Trutnově se české basketbalistky opět utkají s Číňankami.

Házenkáře čeká odveta play-off o MS 

I v pátek si můžete u Tipsportu vsadit na fotbalové MS, do boje opět půjdou dva z favoritů. Angličané se utkají s Alžírskem, Němci se Srbskem. Slovince čekají Američané. V Tróji se jede úvodní díl Světového poháru ve vodním slalomu.

V sobotu se hraje v Čelákovicích přípravný fotbalový turnaj, na start ligy se chystají i další týmy. V Plzni se hraje odveta play-off o postup na mistrovství světa, čeští házenkáři přivítají Srbsko. Na fotbalovém MS uvidí diváci zápasy Ghana – Austrálie, Nizozemsko – Japonsko a Kamerun – Dánsko. V Silverstonu se jede GP Velké Británie, pátý závod MS silničních motocyklů.

V neděli se podruhé na světovém šampionátu představí Slováci, kteří změří síly s Paraguají. Itálie se utká s Novým Zélandem a Brazílie s Pobřežím Slonoviny.

Reklama