Hlavní obsah

Slovinci mohou nakročit za postupem, proti jsou Američané

Překvapivým téměř jistým postupujícím se v pátek mohou stát fotbalisté Slovinska. Pokud ve svém druhém utkání na mistrovství světa porazí reprezentaci USA, budou mít na svém kontě již šest bodů. Američané ovšem získali proti favorizované Anglii bod a také se budou chtít přiblížit postupu ze skupiny.

Foto: Ivan Alvarado, Reuters

Fotbalisté Slovinska se radují z branky do sítě Alžírska.

Článek

Američané ovšem měli v duelu proti Anglii velké štěstí. Po většinu zápasu byli pod tlakem favorizovaného soupeře a vyrovnání jim zařídila až hrubka soupeřova brankáře. Po krátké kličkované z dálky vypálil Clint Dempsey a gólman Green míč překvapivě propustil do sítě.

Slovinsko mělo také štěstí, proti Alžírsku vstřelilo vítězný gól až v 79. minutě. A rovněž po zaváhání brankáře. Robert Koreň vypálil a brankář Čaučí střelu nepochopitelně rukama minul. Slovinci, kteří v kvalifikaci byli lepší než čeští fotbalisté, se nikdy v hisstorii neprobojovali do vyřazovací části MS.

Na vítězství Američanů si můžete vsadit v kursu 2,04, na výhru Slovinců vypsali bookmakeři Tipsportu kurs 3,7. Pokud očekáváte remízu, je k dispozici kurs 3,13.

Jsi na Facebooku? Sleduj nejnovější články a informace o sázení taky tam. Staň se naším fanouškem!

Reklama