Hlavní obsah

Eden prázdný nebude! Dvojníci se chystají do akce

Praha

Inspirovali se v bundeslize. Fotbalová Slavia spolu s Fortunou přináší projekt, díky kterému mohou být fanoušci na tribuně alespoň symbolicky. Sešívané budou v ligovém boji podporovat obličeje fanoušků, které zaplní jižní tribunu. V současné situaci nemůže mužstvo hnát za vítězstvím zaplněný stadion. Klub tedy chce zaplnit Eden trochu jinak.

Foto: slavia.cz

Hlediště v Edenu má být aspoň vizuálně zaplněno...

Článek

Fotbal se vrací, ale zatím bez diváků. Třeba v Edenu ale s vlajkonoši na tribuně počítají už tuto sobotu při utkání s Jabloncem. Fortuna, titulární sponzor ligového fotbalu a hlavní partner Slavie, totiž společně s klubem připravila pro příznivce sešívaných variantu, jak se do ochozů přece jen „podívat".

Kdo nejenom v sobotu, ale i v dalších kolech, nechce chybět v hledišti, může za baťovských 499 korun vyslat do ochozů svého náhradníka. Stačí se přihlásit na stránkách přihraj.cz, nahrát svoji fotku, zaplatit příslušný poplatek resp. „vstupné" a v sobotu na O2 TV Sport sledovat, jak zároveň sledujete utkání i přímo na místě na skoro vlastní oči. Každý obdrží fotku svého „dvojníka", prvních 200 navíc získá dárek v podobě dresu či volné sázenky.

„Jsme rádi, že jsme se s klubem dokázali rychle domluvit a můžeme i pomoci. Částka bude z poloviny využita na výrobu figuríny, kterou si po skončení akce mohou fanoušci odnést na památku, 250 korun pak bude určeno na podporu a rozvoj mládežnické akademie SK Slavia Praha," říká k projektu Marek Janoušek, manažer sponzoringu sázkové kanceláře.

Na tribuně Františka Pláničky bylo před prvním domácím zápasem s Jabloncem instalováno tisíc plastových figurín, jejichž šablony nesou tváře hráčů A-týmu. Teď přichází řada také na fanoušky...

Alternativní fandění v Edenu je druhou fanouškovskou iniciativou, kterou Fortuna k restartu soutěže připravila. Už v pátek představila projekt #zasvujtým, díky kterému mohou fotbaloví nadšenci prostřednictvím vzkazu na sociálních sítích vyjádřit alespoň na dálku podporu svému oblíbenému týmu.

Reklama

Související témata: