Hlavní obsah

VIDEO: Hráč amerického fotbalu Hernandez šel do vězení, policie ho obvinila z vraždy

Aktualizováno

Aaron Hernnadez již není hráčem New Englandu Patriots! Třiadvacetiletý tight end byl vzat do vazby v souvislosti s vraždou Odina Llovyda.

Policie zadržela Hernandeze kvůli podezření z vraždyVideo: Reuters

 
Článek

Patriots vydali k celému případu následující prohlášení: „Mladý muž byl minulý týden zavražděn a my sdílíme naše sympatie s rodinou a přáteli, kteří truchlí nad jeho ztrátou. Slova nemohou vyjádřit naše zklamání z toho, že výsledkem vyšetřování je zatčení jednoho našeho hráče. Uvědomujeme si, že zákonné vyšetřováni v celé této záležitostí stále pokračuje. Podporujeme tuto snahu a respektujeme tento proces. Věříme, že tento krok byl jednoduše správnou věcí."

Patriots si vybrali Hernandeze do svého týmu ve čtvrtém kole draftu 2010. Během tří sezón, které odehrál za Patriots, zachytil 175 přihrávek pro 1.956 yardů a 18 touchdownů. V roce 2011 byl vybrán do Pro Bowlu. Patriots s ním před začátkem minulé sezóny podepsali pětiletý kontrakt na 40 miliónů dolarů. Kvůli vymknutému kotníku odehrál v minulé sezóně 10 zápasu, během kterých zachytil 51 přihrávek pro 483 yardů a 5 touchdownů.

Reklama

Související témata: