Hlavní obsah

Zamával fanouškům a odešel uprostřed zápasu. Fotbalista v mistrovském celku skončil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hráč amerického fotbalu Antonio Brown skončil v klubu Tampa Bay Buccaneers za hodně zvláštních okolností. 33letý wide receiver sundal dres, zamával fanouškům a odkráčel do šaten v průběhu třetí čtvrtiny nedělního duelu NFL proti New Yorku Jets (28:24). Podle vyjádření kouče mistrovského celku Bruce Arianse to byl pro Browna poslední zápas na soupisce Bukanýrů.

Foto: Vincent Carchietta, Reuters

Wide receiver Tampy Bay Buccaneers Antonio Brown na hřišti během utkání proti New Yorku Jets.

Článek

Podle zahraničních médií se Brown rozzlobil po slovní konverzaci s jedním z členů trenérského týmu.

Trenérské vedení úřadujících šampionů přišlo ještě s upřesňujícím vysvětlením. Jeden z koučů měl Browna dvakrát poslat na hřiště, zkušený rodák z Miami ale dvakrát trenérské instrukce odmítl uposlechnout, takže ho Arians měl do šaten poslat sám.

Po konci utkání neměl hlavní trenér pro Brownovo chování žádné pochopení. „Už není hráčem Bukanýrů. A to je vše. Pojďme se bavit o tom, že jsme vyhráli zápas," řekl Arians na tiskové konferenci.

Brown loni pomohl Bukanýrům k vítězství v Super Bowlu. V době, kdy opustil nedělní zápas, měl na kontě několik vydařených akcí. V letošní sezoně zaznamenal čtyři touchdowny.

Brown má za sebou pestrou kariéru, kterou ale poznamenaly kontroverze. V klubu New England Patriots skončil kvůli obvinění ze sexuálního útoku a vyhrožování. Zákaz činnosti měl poté, co čelil obvinění z vloupání a napadení a také kvůli tomu, že zfalšoval osvědčení o očkování proti covidu-19.

Reklama