Hlavní obsah

Basketbalista Durant se v Brooklynu dohodl na čtyři roky za 198 milionů dolarů

New York

Neskutečný balík! O tom se může obyčejnému smrtelníkovi jen zdát. Hvězdný basketbalista Kevin Durant se dohodl s Brooklynem na čtyřletém prodloužení stávající smlouvy, díky němuž si vydělá 198 milionů dolarů (více než 4,25 miliardy korun). Dvojnásobný šampion NBA, jenž na právě skončených olympijských hrách v Tokiu vybojoval s americkým týmem svou třetí zlatou medaili, má s Nets kontrakt do roku 2026.

Foto: Profimedia.cz

Kevin Durant se dohodl s Brooklynem na čtyřletém prodloužení stávající smlouvy

Článek

Durant, jenž oslaví v září 33. narozeniny, je jedenáctinásobným účastníkem Utkání hvězd. V letech 2017 a 2018 pomohl Golden State k vítězství v NBA a pokaždé byl vyhlášen nejlepším hráčem finále. V roce 2019 odešel do Brooklynu, ale kvůli přetržené achilovce z prohraného finále proti Torontu musel vynechat v novém působišti celou první sezonu.

Za Nets si tak Durant zahrál až v minulém ročníku, v němž kvůli dalším zraněním a nákaze koronavirem nastoupil jen do 35 zápasů. V letošním play off se ve čtvrtfinále proti Milwaukee blýskl 48 body, což byl nejlepší střelecký výkon v sedmém utkání série v historii NBA, ale Nets prohráli a Bucks si později došli pro titul.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články