Hlavní obsah

Na infarkt při týmové večeři zemřel asistent trenéra Golden State Milojevič

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Asistent trenéra basketbalistů Golden State Dejan Milojevič zemřel poté, co ho postihla srdeční zástava během týmové večeře v Salt Lake City. Vedení NBA už před tím kvůli jeho vážné zdravotní indispozici odložilo dnešní utkání Warriors na hřišti Utahu.

Foto: Darren Yamashita, ČTK/AP

Asistent trenéra basketbalistů Golden State Dejan Milojevič

Článek

Klub oznámil, že šestačtyřicetiletého Milojeviče postihl infarkt v úterý při privátní týmové večeři. Bývalý srbský basketbalista byl převezen do nemocnice, kde dnes ráno zemřel.

„Jsme z Dejanova náhlého úmrtí naprosto zdrcení. Je to šokující a tragická ztráta pro všechny z Warriors a neuvěřitelně těžká situace pro jeho rodinu a přátele a nás všechny, kteří jsme měli to neuvěřitelné potěšení s ním spolupracovat,“ uvedl trenér Golden State Steve Kerr.

Milojevič působil v pozici asistenta u týmu Golden State třetí sezonu, v roce 2022 se podílel na zisku titulu. Před angažmá v zámoří bývalý hráč Partizanu Bělehrad, Valencie či Galatasaraye Istanbul pracoval jako kouč v Srbsku a Černé Hoře, v níž dovedl k titulu Podgorici.

Reklama

Související témata: