Hlavní obsah

První den sezony NBA přinese derby šampionů Lakers s Clippers

New York

Utkání Brooklyn Nets s Golden State Warriors zahájí 22. prosince novou sezonu basketbalové NBA. Druhý zápas programu úvodního dne obstará o několik hodin později losangeleské derby mezi úřadujícími šampiony Lakers a Clippers. Vánoční rozpis na první tři hrací dny zveřejnilo vedení soutěže.

Foto: Mark J. Terrill, ČTK/AP

Utkání Brooklyn Nets s Golden State Warriors zahájí 22. prosince novou sezonu basketbalové NBA. (ilustrační foto)

Článek

Na 23. prosince jsou naplánovány další dva zápasy, do sezony vstoupí Boston utkáním s Milwaukee a Phoenix duelem s Dallasem. Sváteční program 25. prosince přinese fanouškům pět zápasů. Lakers přivítají Dallas, vítěz Východní konference Miami bude hostit New Orleans, Golden State pojedou do Milwaukee, Boston přivítá Brooklyn a Denver si zahraje s Clippers.

Chicago s Tomášem Satoranským do úvodního programu sezony nezasáhne. Zkrácený nový ročník, v němž každý tým odehraje v základní části 72 zápasů místo obvyklých 82, Bulls rozehrají až později, termín ani jméno soupeře pro úvodní zápas zatím nejsou k dispozici.

Konkrétní rozpis zápasů v první polovině sezony zveřejní zástupci soutěže až v následujících dnech, když se naplno rozběhnou přípravné kempy. Kalendář druhé poloviny ročníku oznámí během soutěže.

Základní část skončí 16. května. Předkolo bude následovat 18. až 21. května. O den později odstartuje play off.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.