Hlavní obsah

Rychlý konec! Americký basketbalista vydržel v Kolíně necelý měsíc

Angažmá amerického basketbalisty Lamba Autreyho v Kolíně trvalo necelý měsíc. Třiatřicetiletý rozehrávač či křídelní hráč nebyl v Geosanu spokojený s herním vytížením a požádal klub o ukončení smlouvy. Středočeši, kteří jeho nečekané angažování oznámili na konci září, to uvedli na klubovém facebooku. Autrey už nenastoupí k dnešnímu duelu v Pardubicích.

Foto: @Sedlo41, Twitter

Americký basketbalista Lamb Autrey.

Článek

Autreymu, který v české soutěži patřil k oporám postupně v Jindřichově Hradci, Pardubicích, Děčíně a v minulé sezoně dovedl jako nejlepší týmový střelec a nahrávač Ústí nad Labem do semifinále, nevyšlo v krátké době druhé angažmá. Po minulém ročníku původně zamířil ze severočeského klubu do Apoelu Nikósie, ale tam skončil ještě před startem kyperské nejvyšší soutěže.

Za Kolín odehrál Autrey všechna čtyři dosavadní utkání s průměry téměř 24 minut, 4,8 bodu, 4,8 doskoku a 3 asistence na zápas. V minulých letech byl v NBL zvyklý strávit na palubovce přes třicet minut na utkání a v soutěži má po 281 odehraných zápasech dlouhodobé průměry 15 bodů, 6,8 doskoku a 4,3 asistence.

Reklama

Související témata: