Hlavní obsah

Satoranský už si v přípravě na novou sezonu NBA nezahraje

Chicago
Aktualizováno

Basketbalista Tomáš Satoranský už si v přípravě na novou sezonu NBA za Chicago nezahraje. Český rozehrávač neodcestoval s dalšími pěti hráči ke zbývajícím dvěma zápasům na palubovce Oklahoma City. Důvod jeho absence a dalších dvou hráčů vedení klubu neoznámilo. Podle listu Chicago Tribune může souviset s obavami z nákazy koronavirem.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Basketbalista Tomáš Satoranský

Článek

Satoranský nastoupil jen v prvním přípravném utkání, v němž Bulls v pátek podlehli Houstonu 104:125. Po tomto zápase se prokázala nákaza koronavirem u jeho spoluhráče Noaha Vonleha, který odehrál v utkání přes jedenáct minut. Vonleha, který se vrátil do Chicaga v říjnu po dvou letech, následně klub propustil.

"Bohužel, měl jsem pozitivní test na covid a můj čas v Bulls vypršel. Díky klubu za všechno. I když to netrvalo dlouho, jsem vděčný za tu příležitost a doufám, že si ještě v NBA někde zahraju," uvedl v pondělí na sociální síti Vonleh, který v minulé sezoně působil v Minnesotě a Denveru.

Chicago bez Satoranského se po dvou zápasech s Houstonem utká s Oklahomou City dnes a v pátek. Poslední dva testy vynechají i zranění Thaddeus Young a Denzel Valentine, Garrett Temple, který je v izolaci po pozitivním testu na koronaviru, a Devon Dotson, Adam Mokoka. U nich není důvod absence oficiálně znám.

Do nového ročníku zámořské ligy vstoupí Bulls ve středu 23. prosince zápasem proti Atlantě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: