Hlavní obsah

Tragédie při školním utkání! Dění na hřišti vzalo nečekaný konec

Tragédie. Divoké scény spojené s běžným školním basketbalovém utkáním, které se začalo vyvíjet tak, jak málokdo očekával, skončily smrtí otce jednoho z žáků. Podle dostupných informací se rozproudila výměna názorů mezi rodiči, dostala se do obrátek a hádka se nakonec zvrhla v hromadnou bitku. Ani převoz do nemocnice pak nezabránil nejhoršímu.

Foto: www.cbf.cz/Václav Mudra

Ilustrační foto.

Článek

Neštěstí se odehrálo v americkém Vermontu při zápase žáků dvou různých škol. Záhy se strhla mezi diskutujícími diváky rvačka. Konflikt řešily ozbrojené složky.

Vypadalo to pak na relativně spořádaný rozchod, ovšem s tragickou tečkou.

Policie podle NBC News uvedla, že šedesátiletý muž vyhledal lékařskou pomoc. Sanitkou byl převezen do zdravotnického zařízení v St. Albans, ale už mu nebylo pomoci. Bližší informace nejsou k dispozici.

Jay Nichols, výkonný ředitel příslušné organizace, která dohlíží na studentské sportování ve státě, uvedl, že nemá žádné zprávy nad rámec toho, co stroze poskytly úřady.

"Nemohu mluvit konkrétně o událostech při tomto utkání, rád bych ale zdůraznil, že sport středních a vysokých škol je součástí vzdělávání a je ku prospěchu studentů," řekl.

Smrt muže vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:
Vermont