Hlavní obsah

Královský adrenalin. Sportovní reality show a milión dolarů pro vítěze

Tohle už je výzva, která stojí za proběhnutí. Vždyť pro vítěze připravované reality show The Runner je připraven kufr a v něm milión dolarů. Menší komplikací pro české běžce je fakt, že jde záležitost, která se bude konat na americké půdě. Už nyní herci Ben Affleck a Matt Damon hledají zájemce, kteří se v této adrenalinové podívané ocitnou a budou bojovat na neznámém místě, kde se budou snažit vyhnout odhalení.

Foto: armyrun.cz

Dobrodružstí, odvaha, nepohodlí, adrenalin. Co dále?

Článek

Zatím není veřejnosti jasné, jak přesně The Runner poběží, ale nepůjde jen o běhání. Soutěžící budou muset předvést větší dovednostní potencionál. Každý zájemce musí být v dobré psychické i fyzické kondici a schopen vydržet být připraven na nasazení 24 hodin a sedm dní v týdnu. Takže stále v pozoru.

Oblast? Spojené státy americké. Výzva, která bude zahrnovat běhání, lezení, nošení a zvedání břemen, řízení, ale také sestavování puzzle, dlouhou dobu bez spánku.

O co jde
Běžec se bude pohybovat po celých Spojených státech nepozorovaně v průběhu třiceti dnů, bude plnit úkoly v itineráři, zatímco celá země se ho bude snažit najít a zachytit s využitím všech dostupných technologií. V sázce je milión dolarů.

Pořad bude natáčen od 27. června do 31. července. Pokud byste se chtěli přihlásit, musíte mít alespoň jedenadvacet let a řidičský průkaz. K tomu se hodí být chytrý, v dobrém stavu. Měla by tato akce šanci i na české půdě?

Ideálním kandidátem je podle organizátorů adaptivní, pružný, chytrý typ, který ovládá strategii. Matt Damon, který je jednou z tváří show, je sám běžcem. Má za sebou půlmaratón, který absolvoval minulý měsíc. Cíle dosáhl v čase 1:58:05.

Reklama

Související témata:
Matt Damon
Ben Affleck