Hlavní obsah

SOUTĚŽ: Slavíme 3000! Slovy tři tisíce publikovaných článků na vašem oblíbeném běžeckém webu!

Praha

Nedávno pro vás naše běžecká rubrika zveřejnila článek s pořadovým číslem 3000. Tři tisícovky mohou být málo i moc, jak se to vezme. Pokud si z fabriky po týdnu nekonečné dřiny u pásu odnášíte domů 3000, je to zatraceně málo. Ale jestli odcházíte od soudu s nějakou tou podmínkou a třemi tisíci hodin veřejně prospěšných prací, je to zatraceně hodně. Aniž bych chtěl příliš zabředávat do potemnělého humoru, musím říci, že 3000 článků o běhání je tak akorát. Dost na to, abyste měli co číst, a ještě ne tolik, aby naše redakce nemohla v práci úspěšně pokračovat. Zcela nepochybně ale vyvolává číslovka 3000 potřebu oslavovat. Abychom v tom nebyli sami, máme pro vás soutěž. Za 3000.

Foto: Profimedia.cz

Běžecký web slaví 3000 publikovaných článků o tom, co máme nejraději!

Článek

V tento předvánoční čas vás nebudeme zdržovat ničím náročným. Bude to rychle a bez komplikací. Odpovězte na soutěžní otázku: „Jakou hmotnost měla v našich testech nejlehčí běžecká čelovka značky Fenix?" (Malá nápověda: Blikačky, co slouží zároveň i jako nouzové čelovky, necháme protentokrát stranou. Pokud byste váhali, nechte se inspirovat obrázkem níže.)

Svou odpověď zašlete na adresu behani@sport.cz. Ze správných doručených odpovědí získává 3., 7. a 12. odesílatel (rozhoduje chronologické řazení) kupon na 1000 korun pro nákup jakéhokoli světla značky Fenix v obchodě Kronium.cz, a to bez jakýchkoli dalších omezení a háčků. Když koupíte např. něco za 3000, bude vám 1000 korun odečteno, když si vyberete dvě blikačky za 500, neplatíte nic. Kupon platí i na zboží v akci. (Berte v potaz pouze to, že případné poštovné se započítává do celkové ceny vybraného zboží a u objednávek pod 1000 korun se zbytek nevyplácí.) Akce začíná zveřejněním tohoto článku a končí nejpozději do pěti dnů od uveřejnění.

Foto: Kronium.cz

Odolná čelovka na běhání? Hledej pod křídly bájného ptáka!

Kronium.cz

Platnost kuponu je do 31. ledna 2019 a jak už bývá zvykem, pořadatelé soutěže si vyhrazují právo jakkoli a kdykoli podmínky jakýmkoli způsobem upravit, a to i bez předchozího oznámení. Dále upozorňují, že na výhru nevzniká žádný právní nárok.

Co jsou čelovky FENIX?

Čelové svítilny Fenix vynikají jak svými světelnými parametry a nejmodernějšími komponenty, tak také odolností vůči vodě, nárazům nebo prachu. Výrobce zásobuje svými nejrůznějšími světly záchranné i ozbrojené složky po celém světě, složky Armády ČR na náročných zahraničních misích nejsou výjimkou. Redakce Běhání běžecké a sportovní modely pravidelně testuje za nejrůznějších podmínek a v nejrůznějších prostředích. Pravidelně jim také při testech nakládá více, než na co jsou certifikovány. Světlomety se tak od nás dočkaly i zamrzávání do ledových bloků nebo házení ze třetího patra na betonovou dlažbu. Všude obstály bez poskvrny.

Mohli jsme vám u příležitosti našich 3000. narozenin dát laciné upomínkové předměty. Nekvalitní plastové propisovačky, reklamní zrcátka a nafukovací balonky. Ale my jsme řekli NE! Podělíme se s vámi raději o běžecké parťáky, na které se můžete vždy spolehnout. Stejně jako na nás a další tisíce našich článků o tom, co všichni tak milujeme!

Reklama

Související témata:
Příležitost