Hlavní obsah

TEST: Kraťasy Under Armour - dostanete dva v jednom za jedny peníze

Libor KalousSport.cz

Běhat v parku bez bot? Jde to. Běhat bez trička? Také není problém. Ale zkuste to bez šortek. Ano, jde to, ale. Krátké, delší, těsné, volné. Každému podle jeho libosti. Pohodlnost, to je oč tu běží v první řadě. Dnes vám nabízíme dokonce dva v jednom.

Foto: Milan Malíček, Právo

Pánské kraťasy Under Armour Sixth Man 2 in 1 Short.

Článek
Fotogalerie

Vnitřní těsné šortky udržují stehna v teple a provozní teplotě. S nastupujícími teplotami půjdou dlouhé elasťáky do šuplíku, proč se ale zříkat dvojkombinace, když je nabízena. Boxerky a kraťasy v jednom. To jsou pánské kraťasy Under Armour Sixth Man 2 in 1 Short.

Každý výrobce slibuje pohodlí a komfort. Toto oceníte zvláště při delších bězích, protože každý, kdo se setkal s problémy s odřeninami, ví, jaké mohou vzniknout problémy. S těmito kraťasy jsem absolvoval Pražský maratón a doběhl jsem po čtyřech hodinách v tomto směru v pořádku.

Jako výhodu jsem uvítal dvě kapsy. Menší vpředu, kde si můžete schovat drobné na vodu, klíče. Na zadní straně je kapsa větší, ta je navíc umístěna vprostřed, čímž je případná vložená zátěž rovnoměrně rozprostřena. Navíc výrobce slibuje, že jde o voděodolný prostor.

• Signature Moisture Tranpsport System odvádí pot od těla a udržuje tělo v suchu a pohodlí.

• Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů způsobujících nepříjemný zápach, takže vydržíte déle fresh.

• Na bocích mesh panely pro lepší větrání.

• Zadní voděodolná kapsička pro hudbu a drobnosti.

• Materiál: Polyester/ elastan.

Při maratónu jsem do kapsy vložil dva energetické gely a magnézium. Možná se zdá, že jde o zbytečnou zátěž, ale neměl jsem žádný problém s pohupováním ani nárazy gelů do těla.

Anti-Odor zabraňuje zápachu

Anti-Odor technologie zabraňuje vzniku mikrobů způsobujících nepříjemný zápach, takže déle vydržíte čerství. Kraťasy jsou navíc z hladkého a lehkého materiálu, který se vám nelepí na kůži.

K tomu mají tyto kraťasy od Under Armour elastický třícentimetrový pás, který vám dodá lepší držení a pohodlí, který můžete navíc korigovat šňůrkami vedoucími středem rozšířeného pásu.

Na šortkách jsou u boku umístěny reflexní prvky pro lepší viditelnost běžce. Kraťasy mají 18 centimetrů dlouhý vnitřní šev, kompresní šortky mají vnitřní šev 12 centimetrů. Pokud chcete tento výrobek Under Armour mít ve své běžecké výbavě, připravte se na cenu okolo 1200 korun.

Reklama

Související témata: