Hlavní obsah

Brutal. Vémola porazil Végha. Ukázal jsem srdce, byl šťastný Terminátor

Praha

Karlos Vémola porazil Attilu Végha. Tuhle větu chtěl český zápasník MMA slyšet v listopadu, když bojoval se slovenským rivalem ve vyprodané O2 areně na galavečeru organizace OKTAGON MMA. Nedočkal se, přišlo tvrdé K.O. Až ve čtvrtek se mohl radovat. I když nevyhrál v kleci, porazil Végha na airbiku. Za pět minut ujel více kalorií, dal jich 108! Kdo někdy jel na tomto pekelném strojí, ví, o jakou jde bolest.

Foto: Instagram: karlos_terminator_vemola

Karlos Vémola má velké přání, bojovat opět v kleci s Attilou Véghem.

Článek

„V prvním našem zápase jsem nemohl ukázat srdce, tady jsem ho ukázal. Stejně to bude i v odvetě, i kdybych tam měl chcípnout," řekl po vítězství Vémola.

On šlapal do pedálů doma, soupeř na Slovensku, boj na dálku, přesto tak intenzivní. Žádné pěsti, kopy, nicméně fyzická simulace zápasu, která bolela a svírala celé tělo.

„Uznávám, vyhrál, gratuluju. Výborné číslo. Je krásný, že to směřuje k odvetě. Když se bude Karlíto takto snažit, třeba i k odvetě dojde," usmál se unavený Végh, který o druhém duelu v kleci slýchává od Terminátora hodně často.

Vémola měl nakonec průměrnou rychlost 40km/h a ujel celkem 2,5 kilometru. Nasadil tempo a stále vedl, takto vypadal poměr kalorií po minutě: 30:20, 53:44, 70:58, 90:72 a 108:96.

„Moc času na trénink nám nedali. Kolo nesnáším, bolí mě z toho prdel, musel jsem máknout, abych se do toho dostal," přiznal český zápasník, který dostal airbike dva týdny před nečekaným měřením sil. „Věděl jsem, že stovka bude stačit, to je brutal," dodal Vémola, který se s Véghem rozloučil klasicky. Ano, řeč byla o odvetě. Dojde na ni někdy v oktagonu?

Karlos Terminátor Vémola padl. Dostal K.O. od Attily VéghaVideo: Sport.cz

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.