Hlavní obsah

Byl to podvod? Fanoušci boxerského zápasu youtubera Paula si všimli podezřelého signálu

Velkohubý youtuber, problémové dítě. Přibude u boxerské „hvězdy“ posledních měsíců Jake Paula také přezdívka velký podvodník? Nemalá část veřejnosti má o jeho výhrách v ringu pochybnosti. A ty se nejspíš ještě prohloubí v souvislosti s jeho vítězstvím nad zápasníkem MMA Tyronem Woodleym. Na internetu se totiž objevilo video, které poukazuje na podivný pohyb rukavicí před tím, než youtuber svého soka v 6. kole boxerského duelu uzemnil tvrdým KO.

Foto: Kim Klement, Reuters

Yotuber Jake Paul v boxerském duelu se zápasníkem MMA Tyronem Woodleym.

Článek

Zápas v americké Tampě Bay byl v pořadí druhým měřením sil obou borců. Paul měl původně bojovat s Tommym Furym, bratrem světového šampiona Tysona Furyho. Ten ovšem duel na poslední chvíli odřekl kvůli zranění a narychlo za něj zaskočil právě bývalý šampion welterové váhy UFC Woodley.

Jenže zatímco první vzájemný zápas ovládl na body, v tom druhém Paul poslal Woodleyho v 6. kole k zemi pravým hákem. Fanoušci na sociálních sítích ovšem upozorňují na to, že youtuber před svou tvrdou ránou dvakrát podivně pootočil rukavicí.

Dával snad Paul svému soupeři tímto způsobem znamení, že teď má svou rukavici sklonit dolů a odkrýt svou hlavu?

Jestli byli oba boxeři domluvení, nebo čekal Woodley ránu na spodek a místo toho inkasoval tvrdé KO, ví nejspíš jen zmiňovaní aktéři a možná pár zasvěcených. Stín pochybností nad raketovým vzestupem známého youtubera ve světě boxu ovšem nezmizel...

Reklama