Hlavní obsah

Chce ji zesměšnit, ale Lucka bude brutální, má K.O. úder, věří Pudilové trenér před velkou bitvou

Vidí to jasně, tady se potkají dvě individuality, které si stojí za svým. Jedna ale bude muset nakonec uhnout. Která? Ze soboty na neděli se česká zápasnice MMA Lucie Pudilová potká v oktagonu v Raleighu v Severní Kaloríně s Američankou Justine Kishovou. Ještě se ani neviděly a už si poslaly drsné vzkazy. „Tohle bude osobní, ona chce Lucku zesměšnit,“ je přesvědčený trenér Příbramské střely Ladislav Erdélyi před bitvou v nejlepší organizaci UFC.

Foto: Facebook: Erdélyi Ladislav Durabo

Lucie Pudilová a trenér Ladislav Erdélyi pilují formu na další zápas pod organizací UFC.

Článek

Lucce končí druhý kontrakt s UFC, poslední tři duely prohrála, jak bude tento zápas  významný?

Všechny zápasy jsou důležitý, nadcházející bude jiný v tom, že může vypadat, že Lucka je pod tlakem, protože jí končí druhý kontrakt v UFC. K tomu má tři nešťastný prohry za sebou, v tomhle to bude asi jiný. Stále ale platí, ona nastupuje do zápasu naplno. Teď má v hlavě více jasno, to se projeví v zápase, tím to je ještě více umocněné. Jsem přesvědčený, že nás čeká atraktivní zápas. A s Američankou to bude osobní. Člověk na zápas samozřejmě připravuje základní taktiku, nakonec je všechno jinak, to je už otřepaná fráze, v oktagonu se může stát cokoliv.

Jaký máte plán do duelu?

Shodli jsme se, že se má Lucka vrátit k tomu, kde začínala s MMA celkově, nemyslím s UFC. V ten moment byla naprosto přesvědčená, šla a udělala vše bez nějakých zbytečných stresů.

Je nyní jiná?

Prošla si zápasy, kde ví, že chybovala, ale také zažila zápasy, které byly těsný. I kdyby rozhodčí rozhodli na druhou stranu, tolik by se kolem toho nehulákalo. Nebudu se zmiňovat o prvním zápase v Londýně s Linou Lansbergovou v roce 2017, tam to bylo jasný, tady není o čem se bavit, měla vyhrát. S Irene Aldanou v roce 2018 nabodovali rozhodčí soupeřce více signifikantních úderů, kdyby ale Lucka nevyvíjela tlak, nedostane bonus večera.

A poslední zápas?

S Antoninou Ševčenkovou napálila lokty, první byl na bradu, dva šly na obočí, to roztrhla, pak měla pokračovat dál, odskočit a pokračovat dál. Tady zaváhání sehrálo roli.

Jaká bude taktika pro nadcházející duel?

Půjdeme postoj. Shodli jsme se, že Kishové zůstane základ stejný, ona se určitě naučila nový věci, ale když se dostane pod tlak, vrátí se ke starým a zajetým, z toho mi budeme čerpat. Lucka ji musí vnutit svůj styl, být hodně agresivní, výbušná, brutální, neústupná, ať se děje, co se děje, půjde do toho i přes ránu. Lucka má delší ruce, má najetý kombinace, má knockoutový úder. Kischová ji bude určitě rozkopávat přední nohu, na to jsme taky připravení.

Takže tlačit a být v pohybu?

Lucka musí být v pohybu, měnit úhly, pásma. Občas se zastavit, jako zamrznout, aby ji zmátla. Prostě být chytrá.

Zaznělo na twitteru:
Justine Kishová
"Tohle není legrace, tohle bude ukončení a vy ho můžete sledovat 25. ledna v mé nádherné domovině Raleigh v Severní Karolíně."
Lucie Pudilová
„Těším se, až ti zavřu pusu. Doma buď speciálně opatrná, abys udržela svůj svěrač, až ti rozbiju obličej.“

Přijde podle vás třetí kontrakt od UFC?

Jsem přesvědčený, že tento zápas bude atraktivní, soudím už jen z toho, jaký udělaly mezi sebou trashtalk na twitteru, tam se do sebe pustily, tohle bude osobní zápas. Kishová bude chtít ve svém rodišti Lucku zesměšnit, ale Lucka bude mít agresivitu pod kontrolou a má jediný cíl, zranit ji, tvrdě ji zranit. Chce ji dostat.

Porazí Lucie Pudilová na galavečeru UFC Justine Kishovou?
Ano
78,4 %
Ne
21,6 %
Celkem hlasovalo 5923 čtenářů.

Reklama