Hlavní obsah

Chystá se návrat? Furyho výrok strhl velkou pozornost

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět bojových sportů je v pozoru. Blíží se prý totiž velká novinka. Alespoň to tvrdí boxerský šampion těžké váhy Tyson Fury. Podle všeho to vypadá na jeho potencionální návrat k wrestlingu, kde Fury debutoval v roce 2019. Senzační novinka by měla být potvrzena v nejbližších dnech.

Foto: Reuters

Tyson Fury chystá novinku. Vrátí se zpět k wrestlingu?

Článek

„Jsem v gymu, lidi, totálně to mlátím. Král Saúdské Arábie je zpět. Blíží se bombastická zpráva, pevně se držte," hlásil Fury na videu, na jehož konci ukázal i fotku z wrestlingového zápasu z roku 2019. A patrně se skutečně bude jednat o návrat bojovníka do wrestlingového světa.

Informace tak naprosto zastínila očekávaný boxerský střet s Dillianem Whytem, se kterým se měl Fury utkat v rámci povinné obhajoby. Tímto videem přivedl Fury fanoušky na jiné myšlenky, dost možná totiž ani na dlouho avizovaný souboj nedojde. Nebo může dojít k situaci, kdy by Fury zvládl zápasit v obou organizacích. Britova manželka Paris po poslední výhře prozradila, že její muž dál komunikuje s generálním ředitelem wrestlingové organizace WWE Vincem McMahonem.

„Pořád jsou spolu v kontaktu. Miluje to. Všichni moji synové jsou jeho velkými fanoušky. Pro Tysona je to něco jako výlet do Disneylandu, děti tam rády chodí a setkávají se s wrestlery. Takže do toho určitě znovu půjde. Jsem si jistá, že se jednoho dne vrátí zpět do WWE," prozradila Paris pro BBC.

Fury si premiéru ve wrestlingu odbyl před necelými dvěma lety, kdy v Rijádu dokázal sestřelit obrovitého Brauna Strowmana. Výdělek byl pohádkový, za  zápas si Brit přišel na v přepočtu 350 milionů korun. Pokud Fury odmítne příležitost vrátit se do WWE, je vysoce pravděpodobné, že na jaře bude obhajovat titul v těžké váze. Rozluštění nepřehledné situace by mělo přijít v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata: