Hlavní obsah

Děsivý pohled. Americký zápasník zveřejnil rentgenový snímek zlomené holenní kosti

Washington/Praha

Pohled jen pro otrlé. Americký MMA zápasník Chris Weidman si na turnaji UFC 261 nešťastně zlomil holenní kost v utkání proti Uriahu Hallovi. Šestatřicetiletý rodák z Baldwinu už podstoupil operaci, doktoři mu nohu museli sešroubovat. Weidman se o svou bolest podělil s fanoušky. Na sociální síti sdílel rentgenové snímky před operačním zákrokem a po něm.

Foto: Jasen Vinlove, Reuters

Americký zápasník organizace UFC Chris Weidman (vpravo) si nešťastným způsobem láme holenní kost v utkání proti Jamajčanovi Uriahu Hallovi. Duel dvou veteránů trval pohých 17 vteřin.

Článek

Byl to pro něj hodně nešťastný zápas. Šlo o reprízu deset let starého duelu s jamajským zápasníkem Uriahem Hallem. Duel trval ale jen několik málo vteřin. Americký fighter si při lowkicku zlomil holenní kost.

Klec opouštěl na nosítkách, okamžitě zamířil do nemocnice. Lékaři mu holeň museli sešroubovat. V jakém stavu byla jeho noha? To teď vědí i fanoušci, Weidman se o snímky z rentgenu podělil na sociální síti Twitter.

„Když se to stalo a já upadl na podlahu, podíval jsem se, co je s mojí nohou. Okamžitě jsem cítil obrovskou bolest. Snažil jsem se v tu chvíli myslet na něco pozitivního a utéct tomu pryč," napsal na sociální sítě bývalý šampion střední váhy UFC.

Americký bojovník se chce do klece vrátit, doufá, že by rekonvalescence mohla trvat méně než rok. Mezi odborníky na bojová umění ale panuje obava, že Weidmanova sportovní kariéra je u konce.

Reklama

Související témata: