Hlavní obsah

Děsivý vypínák! Kontroverzní boxer nekompromisně sestřelil soupeře

Měla to být odplata, která se ovšem Tyronu Woodleymu vůbec nepovedla. Druhý vzájemný boxerský souboj s kontroverzním youtuberem Jakem Paulem pro něj skončil katastrofálně. Prvně jmenovaný byl totiž v šestém kole děsivě knokautován a obrovská dělovka ho poslala k zemi. Neskutečný vypínák rázem obletěl celý svět.

Foto: Showtime Boxing

Jake Paul (vpravo) knokautoval soupeře v šestém kole.

Článek

Duel se přitom odehrával v podobném duchu jako v prvním duelu. Ani tentokrát se diváci nedočkali moc akce, místo toho byl souboj často svazován, což se pochopitelně nelíbilo. Překvapivý moment se ovšem urodil v šestém kole. Paul se prezentoval tvrdou pravou zadní, která dosedla přesně na soupeřovu hlavu. Woodley tento úder neustál a bezvládně padl k zemi. Rozhodčí okamžitě souboj ukončil a Paul byl vyhlášen vítězem zápasu na knokaut v šestém kole. Duel tak trval 17 minut a 11 sekund.

Parádní dělovka rázem obletěla celý svět. Poražený Woodley přesto na pozápasové tiskové konferenci zdůraznil, že se nejednalo o nejtvrdší ránu, kterou kdy inkasoval. „Kdepak. Nate Marquardt měl mnohem tvrdší dělovku. To byla pravděpodobně ta nejtvrdší rána, kterou jsem kdy dostal," nechal se slyšet Woodley.

Paul měl původně zápasit s Tommym Furym, který před dvěma týdny ze zápasu odstoupil kvůli zranění. Na poslední chvíli tak nabídku odvetného zápasu přijal Tyron Woodley, který tak neměl plnohodnotnou přípravu. Veterán UFC s kontroverzním youtuberem prohrál podruhé během necelých pěti měsíců. Také v tomto duelu byla ve hře zajímavá sázka. Woodley měl totiž ve smlouvě klauzuli, která by mu v případě ukončení soupeře na KO/TKO zaručila bonus ve výši 500 000 dolarů. To se ovšem nepovedlo.

Pro Paula se tak jednalo o pátou výhru na boxerské scéně. S vítězstvím roste chuť a Paul chce dalšího zápasníka UFC. Hned po zápase vyzýval sedmatřicetiletého Jorge Masvidala. Dočká se boxerský svět dalšího pikantního souboje?

Reklama