Hlavní obsah

Dojde k bitvě celebrit? Slavný zpěvák vyzval filmovou legendu k boji v oktagonu

Ottawa/Praha

Fanoušci bojových sportů jen zírají s otevřenými ústy, tahle výzva je totiž opravdu nečekaná. K boji v oktagonu možná nedojde mezi slavnými sportovci, ale mezi hvězdami šoubyznysu. Známý kanadský zpěvák Justin Bieber se rozhodl prostřednictvím svého twitterového účtu vyzvat na souboj slavného herce Toma Cruise. Jeho nečekaný tweet logicky vyvolal pořádný ohlas - vyjádřil se k němu třeba MMA zápasník Conor McGregor.

Foto: Petr Horník, Právo

Kanadský popový zpěvák Justin Bieber během svého pražského vystoupení v roce 2016.

Článek

Bieber se na svém Twitteru vyjádřil bez okolků. „Chci vyzvat Toma Cruise, ať spolu bojujeme v oktagonu. Tome, pokud tenhle fight odmítneš, máš strach a nikdy se s tím nesrovnáš," provokuje zpěvák. A na důkaz, že to myslí vážně, přidává:

„Kdo je ochoten zápas zorganizovat?" ptá se a označuje v příspěvku prezidenta UFC Danu Whitea.

Z jakého důvodu si Bieber pro svou výzvu vybral právě Cruise, to už neřekl, jeho nápad se ale setkal s velkým ohlasem. Slavný Conor McGregor dokonce nabídl, že případný zápas zorganizuje!

„Pokud je Tom Cruise dost chlap na to, aby tuhle výzvu přijal, McGregor Sports and Entertainment budou událost hostit. Bude Cruise bojovat, jak bojuje ve filmech?" napsal irský bojovník.

Zdá se, že herec známý z filmů jako Top Gun nebo Mission Impossible se k nabídce zatím nevyjádřil. Bieberův tweet se ale nyní šíří sociální sítí jako lavina.

Pokud chtěl kanadský zpěvák pouze přilákat pozornost sportovních fandů, pak se mu to podařilo. Pokud to ale myslel vážně a Cruise nabídku přijme, mohou se fanoušci bojových sportů dočkat zajímavého fightu. Uskuteční se doopravdy souboj, který by snad nikdo nečekal?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články