Hlavní obsah

Fury před vlastní bitvou promluvil o Joshuovi. Je vyřízený, říká

Londýn/Praha

Boxerská superhvězda Tyson Fury tvrdí, že bývalý světový šampion Anthony Joshua je po nečekané porážce od Andyho Ruize „vyřízený“. Podle Furyho Joshua vůbec v ringu nechtěl být. „Pokud tam člověk nechce být jednou, bude to tak už napořád a je těžké se vrátit,“ cituje 30letého Furyho server BBC Sport.

Foto: Facebook: Tom Schwarz

Tysona Furyho a Toma Schwarze čeká bitva v Las Vegas. Fury (vlevo) před ní promluvil o Joshuovi.

Článek

„Viděli jsme to mnohokrát u mnoha boxerů. On to tak měl tu noc a nemyslím si, že se to změní. Je vyřízený," pokračuje v nekompromisním hodnocení slavný boxer.

„Zeptejte se na to jakéhokoli vrcholového trenéra, který je u sportu dlouho. Když přišel do ringu, viděl jsem, že tam nechce být," uzavírá Fury.

Foto: Andrew Couldridge, Reuters

Anthony Joshua

Anthony Joshua přišel o mistrovské pásy organizací IBF, WBA a WBO na začátku června, když překvapivě v sedmém kole podlehl Andymu Ruizovi. Přitom původně spolu ti dva ani neměli boxovat. Joshua měl v plánu utkat se s Jarellem Millerem, ten měl ale pozitivní test na doping. V plánu je už nyní odvetný zápas, ten by se měl uskutečnit ještě v tomto roce.

Furyho také čeká velký souboj - v sobotu bude boxovat s Němcem Tomem Schwarzem. A v ringu bude třicetiletý Brit favoritem, ale tím byl i Joshua před svým soubojem s Ruizem. Fury tak samozřejmě nemá nic jistého. Podaří se mu Schwarze porazit?

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

Basketbal

Opava titul neobhájí

Opavští basketbalisté ligový titul neobhájí. Ve čtvrtfinále je senzačně vyřadila Ostrava, která vyhrála doma 86:85 a sérii ovládla 4:2 na zápasy.
NačítámNačíst další články