Hlavní obsah

Když vás má soupeř na banánu. Těžká váha se při pohledu do očí zakousla. Proč?

Praha

Vtip, neúcta? Vyberte si. Na staredown před sobotním zápasem přišel boxer Hughie Fury s banánem v ruce. Jeho soupeřem bude v Monte Carlu česká jednička těžké váhy Pavel Šour.

Boxer Hughie Fury (vlevo) s banánem a Pavel Šour před duelem v Monte Carlu

Článek

„Chlapec se nám snažil říct, že do zápasu jde hladový a že se chystá kompletně změnit styl. Jde mě prý 'sežrat'. Já udělám vše pro to, abych mu moc nechutnal," okomentoval Šour soupeřovo netradiční vystoupení na sociálních sítích.

Fury vešel na pódium s úsměvem a během pár kroků banán oloupal. Poté si se Šourem podali ruce, Angličan se zakousl a oba zapózovali fotografům. Když si oba boxeři pohlédli do očí, Fury si opět kousl, poté se oba rozešli. Co se bude dít v ringu?

„Je to velmi kvalitní boxer. Nesundali ho ani borci, jakými jsou Povětkin, Parker a Pulev. K tomu porazil bývalého mistra světa Pettera. Troufám si říct, že mě podcení, na to sázím," řekl Šour v rozhovoru pro Sport.cz.

Český boxer má v profesionálním ringu za sebou třináct zápasů, jedenáctkrát vyhrál. Na žebříčku boxrec.com mu patří 116. místo na světě. Fury odboxoval šestadvacet duelů a jen tři prohrál. Na žebříčku je nyní na 22. pozici.

Reklama

Související témata: