Hlavní obsah

Kladno vidělo bleskové K.O. Polák ho trefil za sedm sekund!

Praha

Můžete mít plán, ale v kleci je vše jinak. Většinou. Tohle přesně se potvrdilo v Kladně na akci MMAsters League, kde organizátoři připravili devět zápasů v oktagonu. Jako hlavní bitva byl vybrán MMA fight mezi Danielem Brunclíkem a Adrianem Dudkem. Ve hře bylo patntáct minut, vše ale skončilo po sedmi sekundách.

Foto: MMAsters League

Adrian Dudek pár sekund po výhře. Daniel Brunclík se vzpamatovává po K.O.

Článek

Český policista a velký polský fanoušek fotbalu, který prošel nejednou válkou, jak napsala organizace MMAsters League před zápasem. I tak byl duel prezentován. Brunclík vystartoval na soupeře, předvedl dva kopy, Polák odpověděl nekopromisně. Vypustil čtyři háky a dva trefily bradu, Brunclík šel k zemi, zde na něj Dudek hned skočil a snažil se mu ještě přidat, ale to už se do hry vložil rozhodčí a byl konec. Sedm sekund a Polák mohl jet domů.

Dudek měl takovou radost, že řval a běhal po kleci, Brunclík se zatím za pomoci rozhodčího zvedal ze země. „Myslím, že Bruno lehce zaspal, do zápasu se moc rychle hrnul, úplně si Adriana neosahal, šel hodně dopředu a nalítl si na bradu," okomentoval rychlovku komentátor a zápasník Tomáš Kvapil.

Měsíce dřiny, příprav, shazování a pak tohle. I takové jsou bojové sporty. „Zápas jsem prohrál v 1. kole K.O. Jsem ok, díky za podporu. Jedeme dál," vzkázal v neděli Brunclík přes sociální sítě.

A vítěz, co je jeho motivací v MMA, co ho žene dál? Přímo v kleci odpověděl jedním a výstižným slovem. "Srdce."

Reklama

Související témata: