Hlavní obsah

Koukalová si troufla na šampiona! Nebylo lehký toho kluka složit, směje se

Zkusit se má všechno a bývalá biatlonová hvězda Gabriela Koukalová se toho nebojí. Naposledy si to v tréninku rozhodla rozdat s profesionálním boxerem Václavem Pejsarem, který je českým šampionem a má o pěkných pár kilo víc než Koukalová. Ta se netradičním zážitkem pochlubila na sociálních sítích. „To bylo teda něco. Řeknu Vám, nebylo vůbec lehký toho kluka složit!" napsala a zprávu doplnila smějícím se smajlíkem. Za svůj výkon v ringu se dočkala pochvaly.

Foto: Sport.cz

Bývalé biatlonové hvězdě Gabriele Koukalové odvaha rozhodně nechybí.

Článek

Plzeňský boxer není žádný drobeček a už vůbec neplatí za otloukánka. V profesionálním boxu sbírá úspěchy a je českým šampionem. A Koukalová neskrývala radost, že se mu mohla postavit. „Milý Vašku, děkuju za trénink a přeju hodně sil do dalších zápasů!" napsala na Facebooku.

Pejsar měl pro někdejší šampionku jen slova chvály. „Šlo jí to výborně, až jsem koukal. Jestli měla rukavice na sobě podruhé, potřetí," ocenil v rozhovoru pro Sport.cz Koukalovou. „Až jsem si dělal legraci, že jí na další týden domluvím zápas," dodal s tím, že setkání v plzeňském Atom Gymu bylo náhodné. „Něco tam natáčeli a já měl po tréninku. Když přišli s nabídkou, tak jsem neváhal. Ona je přece český sportovní klenot," doplnil.

Šestatřicetiletý boxer se momentálně se chystá na zápas v Rusku a také na prosincový boj o titul s Vasilem Ducárem v pražské Lucerně. Tvrdí, že ho v přípravě nezastaví ani současná opatření spojená s pandemií koronaviru. „Když budeš potřebovat pomoct s nějakým soupeřem, tak dej vědět!" nabídla s úsměvem milovnice sportů rohovníkovi spolupráci i do budoucna.

Využije ji známý drsňák třeba před titulovou bitvou? „Každá žena má svoje kouzlo a zbraně, jak chlapa porazit. Tak proč ne, třeba ji pošlu na Vasila?" usmál se český šampion.

Reklama