Hlavní obsah

Legendě to stále pálí! Do boxerského důchodu ale odejít nehodlá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Legenda, která stále nemá dost. Pětačtyřicetiletý boxer Floyd Mayweather znovu navlékl boxerské rukavice a ukázal, že mu to stále pálí. Exhibiční duel proti Donu Moorovi sice skončil remízou, legenda bojových sportů ale souboj pojala spíš zábavně a pro přítomné si připravila řadu komických momentů. Po zápase navíc přišlo ještě jedno překvapení.

Foto: https://www.instagram.com/floydmayweather/

Legendární Floyd Mayweather se představil v další exhibici.

Článek

Očekávaný boxerský galavečer, který se měl konat za přítomnosti 20 diváků na střeše dubajského hotelu, nakonec změnil místo dění. Kvůli smrti prezidenta Spojených arabských emirátů se přesunul na „Bojový ostrov" v Abú Dhabí, kde se stal přístupným pro širší veřejnost. Ta tak měla možnost sledovat hned čtyři zápasy.

Trhákem galavečera byl exhibiční souboj mezi legendárním Floydem Mayweatherem a Donem Moorem, což vzbudilo velkou pozornost. K vidění byly jak tvrdé rány, tak i komické vložky v podání pětačtyřicetiletého boxera. Ten si během zápasu stihl popovídat s komentátory, před sedmým kolem dokonce ring girl sebrat číslo a projít se s ním kolem ringu. Omluvou byl společný taneček.

Neporažený boxer přesto měl v osmikolovém zápase navrch. V poslední dvouminutovce dokonce dostal soupeře po tvrdých dělovkách na spodek do počítání. Moore se z nepříjemného okamžiku dokázal oklepat a s legendou odbojoval všech osm kol. A jak u exhibicí bývá zvykem, duel podle očekávání skončil remízou.

Nestárnoucí Mayweather na sebe opět strhl pozornost a ukázal, že mu to stále pálí. Díky exhibici si přišel na slušný finanční obnos a jak sám po zápase prozradil, do boxerského důchodu ještě odejít nehodlá. Jeho další zápas by se měl uskutečnit ještě letos, jako soupeř se na sociálních sítích přihlásil známý youtuber Jake Paul.

„Chtěl bych poděkovat Spojeným arabským emirátům. Na tento okamžik jsem čekal 26 let a konečně jsem tady. Dokázali jsme to," vyjádřil se Mayweather po zápase. „Ještě letos se v ringu znovu ukážu, ale soupeře zatím neprozradím. Každopádně to bude znovu ve Spojených arabských emirátech," prozradil pětačtyřicetiletý boxer.

Reklama

Související témata: