Hlavní obsah

Děsivý moment! Knokaut zastínila zlomená noha

Tohle nechce zažít žádný zápasník. Dylan Kiskila sice na turnaji Captain´s Fight Club ve Fargu knokautoval soupeře fantastickým kopem na hlavu, jenomže to nebylo vše. Americký zápasník si zřejmě následkem tohoto úderu zlomil nohu a na zemi tak zůstali oba zápasníci. Chvíle slávy se tak rázem proměnila v noční můru.

Foto: CFC

Dylan Kiskila si v zápase zlomil nohu.

Článek

Galavečer amatérských bojových sportů se konal v Severní Dakotě a mělo se jednat o klasický poklidný turnaj. Zápas mezi Dylanem Kiskilou a Kaiem Duquem ovšem skončil hodně nešťastně. Prvně jmenovaný zatlačil soupeře k pletivu, kde se mu povedlo dobře mířeným kopem trefit soupeře do hlavy. Duque rázem šel k zemi, jenomže to nebylo vše.

Právě při již zmiňovaném kopu podklouzl také Kiskila, který se sice na chvíli postavil, jenomže následně ulehl. A důvod? Američan si totiž zřejmě následkem kopu a následném došlapu zlomil kotník a nadcházející vteřiny nebyly vhodné pro lidi se slabší povahou. Zda ke zlomení došlo již při kopnutí soupeře nebo až poté, není na videu jednoznačné.

Knokaut tak naprosto zastínila Kiskilova zlomenina a zcela jistě se bude jednat o dlouhodobý proces k uzdravení. Jedná se o další příklad toho, jak bojové sporty mohou být nemilosrdné. Během vteřiny se totiž může stát úplně cokoliv.

Reklama

Související témata: