Hlavní obsah

Hvězdný návrat je tady. Legendární McGregor se oficiálně vrací do klece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konečně se dočkal. Nejslavnější bojová liga světa oficiálně oznámila návrat legendárního bojovníka Conora McGregora, který návrat do bojiště zažije již 29. června na turnaji UFC 303 v Las Vegas. Milovaný i nenáviděný irský sportovec narazí na Američana Michaela Chandlera, což potvrdil šéf UFC Dana White. Bojovat se bude ve veltrové divizi.

Foto: Profimedia.cz

Slavný Conor McGregor se oficiálně dočká návratu

Článek

Vedení UFC to udělalo značně napínavě. Krátce po skončení turnaje UFC 300 v Las Vegas nejprve divákům po skončení tiskové konference naservírovalo titulovou bitvu v lehké divizi mezi Islamem Machačevem a Dustinem Poirierem, na tentýž turnaj, tedy 1. června v New Jersey, navíc přichystala souboj mezi Paulem Costou a bývalým šampionem střední váhy Seanem Stricklandem. Na to nejlepší se ale teprve čekalo…

Bum! 29. června na turnaji UFC 303 totiž přijde oficiální návrat hvězdného irského bojovníka Conora McGregora, který na návrat do bojiště čeká od července 2021, kdy si v souboji s výše zmíněným Poirierem zlomil nohu. A jak sám legendární zápasník nedávno avizoval, tak se nyní tak děje. Soupeřem pro číslovanou akci v americkém Las Vegas bude místní bijec Michael Chandler, s nímž se měl popasovat již loni v prosinci v rámci završení úspěšné reality show Ultimate Fighter.

V místnosti se spustil velký aplaus, očekávaný comeback je tady. I na Whiteově jindy seriózní tváři zavládl nepatrný úsměv. Šéf slavné ligy následně dodal, že k třaskavému souboji dojde ve veltrové divizi. Další otazník byl zodpovězen.

Je jasné, že se tato americko-irská bitva zařadí mezi nejsledovanější bojové události letošního roku. 35letý McGregor sice v bojišti nestál už značnou dobu, jeho jméno ale na mediální pozornosti rozhodně neubralo. Naopak. Irský zápasník je i nadále velkým marketingovým tahákem, nedávno si například vyzkoušel i první hereckou roli. Nyní znovu navleče bojové rukavice, s nimiž se pokusí řádit jako v minulosti.

McGregor do klece vstoupí s bilancí 22 výher a pěti porážek, americký rival Chandler má naopak o jedno vítězství více s tím, že v boji dohromady padl osmkrát. S oběma se však pojí stejný rival, a sice prokletý Američan Poirier. McGregora nejprve vystavil do dlouhých zdravotních trablů, Chandlera pro změnu uškrtil.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.