Hlavní obsah

Oktagon 58 ve znamení odvety Vémoly a Végha. Poprvé v historii na fotbalovém stadionu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Největší tuzemská MMA organizace Oktagon se poprvé v historii představí na fotbalovém stadionu, a to v pražském Edenu. Večer 8. 6. 2024 bude patřit především odvetě Karlose Vémoly a Attily Végha, kteří se spolu utkali naposledy v listopadu 2019, kdy slovenský bijec knokautoval Vémolu v prvním kole. Sledujte veškeré informace k této velmi očekávané akci na Sport.cz.

Foto: OKTAGON MMA

Attila Végh (vlevo) a Karlos Vémola se v kleci potkají po více než 4 letech

Článek

Český bojovník Karlos Vémola se s Attilou Véghem ze Slovenska naposledy utkal 9. listopadu 2019 v utkání s přízviskem „Zápas století“. Tehdejší souboj neměl příliš dlouhého trvání, protože už po pár desítkách sekund Végh zasadil Vémolovi KO a stal se tehdy největším bojovníkem tuzemské scény.

Od té doby slovenský bijec v kleci nezápasil, zatímco Karlos Vémola v průběhu následujících čtyř let získal titul ve střední i polotěžké váze.

Termín Oktagon 58: Vémola vs. Végh

Velice očekávaná odveta dvou legend tohoto sportu v Česku a na Slovensku se odehraje 8. června 2024 ve Fortuna Areně. Na fotbalovém stadionu pražské Slavie v Edenu se očekává návštěva přesahující 20 tisíc diváků.

Odveta Karlose Vémoly s Attilou Véghem je zatím jediným oficiálním duelem akce, další zápasy budou postupně oznamovány. Ondřej Novotný již dříve potvrdil, že by v Edenu rád viděl minimálně dvě titulové bitvy, na hlavní kartě můžeme očekávat celkem osm zápasů.

Karta zápasů Oktagon 58 v Edenu

Hlavní zápasyVáha
Karlos Vémola (ČR) - Attila Végh (Svk.)polotěžká
Zbylé zápasy budou doplněny.

Cena vstupenek Oktagon 58

Přednostní prodej lístků na 58. galavečer organizace Oktagon začíná pro členy OKTAGON.TV Club už 28. ledna. Zájemcům, kteří se zaregistrují na stránkách Ticketportalu, přijde odkaz umožňující nákup o den později - 29. ledna. Volný prodej přes Ticketportal poté bude zahájen ve středu 31. ledna 2024.

Ceny ještě nejsou známy, podle Ondřeje Novotného by však neměly přesahovat ceny vstupenek do O2 areny, které se naposledy pohybovaly v rozmezí od 1290 do 24 990 Kč.

Kde sledovat Oktagon 58 a cena PPV

Kdo nezavítá do Fortuna Areny osobně, má možnost sledovat Oktagon 58 také pomocí livestreamů. Nejjednodušší cesta pro online přenos je vedena na oficiální stránky organizace, kde je možnost zakoupení oficiální PPV (pay-per-view). Za 319 korun se tak fanouškovi nabízí přímý přenos vybraného MMA večera.

Další možností je také využít nabídky sázkových kanceláři, které sledování obvykle podmiňují registrací či vsazením minimální částky.

Reklama