Hlavní obsah

Šílená ruská podívaná! Souboj muže proti ženě nabídl netradiční moment

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další netradiční záležitost. A jak jinak než v Rusku. Tamní organizace Epic Fight Championship divákům přichystala další dávku nevšední zábavy. Ta se sice nesla v duchu stále populárnějšího MMA, nicméně v kleci se proti sobě představili netradiční zápasníci. Navíc se jednalo o intergenderový souboj mezi mužem a ženou, který přinesl i jeden málo vídaný moment.

Foto: EFC

Ruský umělec Alexander Pistoletov (vlevo) se utkal s plus size bloggerkou Sašou Mamahou.

Článek

V Rusku si na podobné turnaje již zvykli a zdá se, že pro ně není nic nereálné. Organizátoři turnaje opět vsadili na účast internetových hvězd, což pochopitelně přiláká obrovskou pozornost z řad fanoušků i médií. A není se čemu divit. V kleci se například představil padesátiletý Alexander Pistoletov, který se proslavil jako pěvec a tanečník. A kdo byl vlastně jeho soupeřem? Plus size youtuberka Sasha Mamaha. Jednalo se tedy o intergenderový souboj. Pro Rusko klasická záležitost.

Mamaha sice vstoupila do zápasu aktivně, snažila se využít váhovou výhodu, jenomže to se jí hodně rychle vymstilo. Po pár vteřinách se šlo totiž na zem, kde si Pistoletov připravil pozici k páčení ruky. V tu chvíli ale vběhl do klece jeden z fanoušků (spekuluje se i o tom, že se jednalo o přítele či trenéra Mamahy), který chtěl Pistoletova zastavit. Pochvalu si zaslouží rozhodčí, kterému se pohotově i za pomoci ochranky povedlo rozzuřeného muže dostat mimo klec.

Poté, co se situace uklidnila, se mohlo pokračovat ze stejné pozice, ve které byl duel přerušen. Pistoletov opět nasadil škrcení a tentokráte bylo po pár vteřinách vymalováno. To ale nebylo zdaleka vše. Obě strany se ještě dohodly na čtvrtém, závěrečném kole, ve kterém se na body povedlo vyhrát právě bloggerce Mamaze, která tak srovnala na 1:1.

Bizarní ruský turnaj navíc nabídl i další kontroverzní zápasy. Tváří v tvář se například postavili i dva ženské dvoučlenné týmy. Do akce se i tvůrkyně erotického obsahu Elena Berkova. Nevšední ruská zábava rázem obletěla celý internet a v drtivé míře se setkala s negativními reakcemi.

Reklama

Související témata: