Hlavní obsah

Smutná zpráva. Bývalý bojovník UFC zemřel, srazil ho autobus

Smutná zpráva zasáhla svět bojových sportů. Bývalý bojovník slavné UFC Felipe Colares zemřel ve věku 29 let poté, co ho při cestě z tréninku srazil autobus. Při převozu do nemocnice následkům zranění podlehl.

Foto: MMAMania

Bývalý bojovník slavné UFC Felipe Colares tragicky zemřel.

Článek

K tragické nehodě došlo v pondělí 1. května v brazilském Rio de Janeiru, kde do devětadvacetiletého bojovníka narazil autobus. Podle serveru Globo Esporte byli záchranáři na místě velice rychle, jenže zdravotní stav bojovníka byl natolik vážný, že cestou do nemocnice v Campo Grande zraněním podlehl.

„Rodina ARES posílá nejúpřímnější soustrast rodině a přátelům Felipeho Colarese," napsala zápasníkova poslední organizace na Instagramu. Collares za sebou zanechal manželku Jaqueline a svého desetiměsíčního syna.

Brazilcovo jméno před časem zářilo z titulků brazilských médií. Mohl za to úctyhodný čin, kdy v lednu letošního roku dokázal Colares přerušit loupež a podezřelého zadržel do příjezdu policie. „S přáteli jsme se vraceli k autu a uviděli lupiče. Zasáhli jsme a podařilo se nám ho zastavit pomocí technik jiu-jitsu," popisoval tehdy brazilský ranař.

Colares čtyři roky strávil i ve slavné UFC, kde dohromady nastoupil do šesti duelů s bilancí 2 výher a 4 porážek. Jeden z jeho cenných skalpů přišel na turnaji s hlavním zápasem Reyes vs. Procházka, kde dokázal porazit Luka Sanderse na body. V roce 2022 ale po dvou prohrách v řadě dostal z elitní organizace padáka a naposledy se letos v únoru představil pod hlavičkou organizace Ares FC, kde při svém debutu vyhrál za necelé tři minuty. Další boj ale už nepřidá. Kariéru tak uzavřel bilancí 11-4.

Reklama

Související témata: