Hlavní obsah

Nahá šampionka rozvášnila fanoušky i sportovní hvězdy

Nahá šampionka ohromila fanoušky. Že to Amanda Nunesová umí nandat konkurenci, o tom ve světe bojových sportů nikdo nepochybuje, však je také šampionkou UFC. Známá bojovnice teď ale zaskočila své příznivce odvahou v úplně jiném směru. Na sociálních sítích totiž zveřejnila odvážné fotky, kdy na sobě nemá jediný kousek oblečení. Co na její počin říká konkurence?

Foto: Profimedia.cz

Šampionka UFC Amanda Nunesová se nebojí odvážných snímků.

Článek

Ukázat se v rouše Evině, to chce odvahu. Jedenatřicetiletá žena s vypracovanou postavou se toho ale nebojí a předvedla se fanouškům v plné parádě. Nejcitlivější partie však stejně zůstaly očím fanoušků ukryty. Místo nich jsou k vidění jiné trofeje šampionky, na sobě má totiž dva mistrovské pásy.

Svět UFC je v pozoru a příspěvky na sociálních sítích komentuje celá řada bojovnických es i hvězd sportovního světa. „Miluji ten pohled," okomentovala odvážné obrázky třeba bývalá hvězda UFC Pearl Gonzalezová. „Elegantní a nebezpečná," přidal se bývalý americký fotbalista a nyní eso MMA Greg Hardy.

„Krásné oblečení," glosovala snímek brazilská kráska Camila Oliveira, dívka UFC Octagon. „Krásné pásy. Amando, jsi bohyně," ocenil jeden z fanoušků. Další byl ve svém komentáři pořádně odvážný. „Pásy dolů, prosím," vyzval šampionku, která už v minulosti několikrát svými žhavými snímky rozpálila fanoušky, když pózovala pro ESPN Body Issue.

V červenci pro změnu sdílela snímek ze sprchy poté, co vyhrála v UFC nad Holly Holmovou v Las Vegas. Tehdy se odvážný počin stal hitem internetu.

Reklama

Související témata: