Hlavní obsah

Nezapomenutelná noc slovenské krásky. Pekelný kop na hlavu a žádost o ruku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na tenhle večer jen tak nezapomene. Jedna z nejlepších slovenských postojářek Monika Chochlíková prožívá chvíle štěstí. Na turnaji organizace PML nejprve skvostným kopem na hlavu ukončila soupeřku, čímž obhájila titul mistryně světa WMC. O několik minut později přišla další radostná chvíle, tentokráte v jejím soukromém životě. Přímo v ringu jí požádal o ruku dlouholetý partner Tomáš Tadlánek a odpověď zněla jasně: „Ano!“

Foto: ANC

Všestranná slovenská bojovnice Monika Chochlíková.

Článek

Na domácí scéně byste horko těžko hledali vhodnou kandidátku, která by se s talentovanou Chochlíkovou mohla měřit. Vždyť slovenská kráska je v disciplíně thajský box téměř 6 let neporažena a v ringu čelila mnohým zkušeným soupeřkám. Naposledy pekelným loktem porazila Thajku Karakedovou a nyní na domácí půdě se vší parádou skoncovala také s italskou evropskou šampionkou Magdalenou Pircherovou.

Ta si totiž bleskově na zemi ustlala již v průběhu prvního kola. Chochlíková jí do provazů přišpendlila parádním kopem na hlavu a do akce se s počítáním dostal sudí. A jelikož Italka sotva držela na nohou, bylo vymalováno už po několika minutách. Chochlíková se mohla radovat, neboť obhájila světový titul. Okamžitě proto naskočila do náruči svého milovaného partnera, který měl pro ni záhy připravené ještě jedno překvápko.

Více než 11letý vztah se rozhodl posunout o krok dál. Během pozápasového rozhovoru nenápadně přiskočil do ringu a v pokleku se zásnubním prstenem v krabičce šokoval vyprodanou halu v Trenčíně. „Moniko Chochlíková, vezmeš si mě?“ ptal se s úsměvem ve tváři partner Tomáš Tadlánek. Odpověď emočně rozladěné slovenské krásky zněla jasně. Zasnoubení je na světě a třeba to vyjde, jak se říká, do roka a do dne. „Tento galavečer zůstane zapsaný v paměti nás všech,“ píše se na sociální sítí organizace PML.

Chochlíková s Tadlánkem jsou přitom ve specifickém vztahu. Druhý jmenovaný dělá trenéra, dohromady spolu trénují už 11 let, přičemž stejně dlouho jsou také v partnerském vztahu. Kde to ale všechno začalo?

„Přišla do gymu, kde jsem dělal trenéra. Asi jsem jí okouzlil, začali jsme si vypisovat a asi po dvou měsících mě sbalila,“ řekl Tadlánek v pořadu Riskuj. „Takhle to vůbec nebylo!“ usmívala se Chochlíková. „Napsala jsem mu z toho důvodu, protože říkal, že pokud budeme chtít poradit s boxerskými rukavicemi, tak mu máme napsat. Napsala jsem mu, že chci poradit. Objednal je a pak jsme si psali dál,“ uvedla na pravou míru sedmadvacetiletá Slovenka, která si v organizaci Oktagon MMA vyzkoušela i disciplínu MMA. Zde si drží bilanci tří výher a jedné porážky.

Reklama