Hlavní obsah

Ostuda! Neudržel nervy a porval se v zákulisí

Londýn/Praha

Neudržel nervy na uzdě a bude mít problém. Zápasník slavné UFC se popral v zákulisí, když napadl potencionálního soupeře. Američan Jorge Masvidal porazil v Londýně domácího bojovníka Darrena Tilla, když si připsal K.O. Po zápase poskytoval rozhovor, najednou ale odešel a napadl Leona Edwardse, ochranka měla zničehonic práci.

Foto: Matthew Childs, Reuters

Jorge Masvidal porazil v Londýně domácího bojovníka Darrena Tilla.

Článek

Tahák večera, kde domácí oblíbenec narazil. Boj v postoji, který byl dlouho vyrovnaný. Fanoušci v O2 areně zpívali, skandovali, tleskali, až Masvidal ve druhém kole vyslal smrtící pěst a uspal soupeře. Ten skončil na zádech a byl konec. On utišil 16 tisíc fanoušků v hale.

Úspěch a Američan v hlavní roli. Radost, ovace. To mu ale nestačilo. Když v zákulisí po zápase mluvil pro televizi ESPN, uviděl Edwardse, který měl v Londýně také duel. Povídání přerušil, rozešel se k němu, ruce za zády, pak prostě Angličana trefil a ostuda byla na světě.

„Nemůžu uvěřit, že se tohle stalo. Musíme dělat práci, aby se tohle na našich akcích už nestalo," reagoval prezident UFC Dana White.

Masvidal za zápas v Londýně dostane výplatu 247 tisíc dolarů, ale svým zkratkovitým jednáním může o pár tisíc také přijít.

Reklama

Související témata: