Hlavní obsah

Poprask. Anglická kráska ukázala po zápase prsa. Pohltily mě emoce, hájí se

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ví, jak upoutat pozornost. Dvaadvacetiletá anglická boxerka Daniella Hemsleyová sice má mezi šestnácti provazy za sebou první výhru, mnohem víc ale zaujala její pozápasová oslava, která doslova pohltila všechny sportovní servery. Pohledná hvězda sociálních sítí totiž přihlížejícím divákům a fanouškům u televizních obrazovek odhalila v emocích svá ňadra a poprask byl na světě.

Foto: Profimedia.cz

Hvězda sociálních sítích Daniella Hemsleyová.

Článek

Že jste její jméno doteď neznali? Není se čemu divit. Hemsleyová se totiž především věnuje pikantní platformě OnlyFans, kde přidává jednu žhavou fotku za druhou. V minulosti dokonce pózovala i pro časopis Playboy, hvězdou je také na sociální síti TikTok. Na v pořadí druhý zápas křehké modelky v boxerském ringu tak byla upřena nemalá pozornost.

Suverénní výkon ale zaskočil snad všechny. Hemsleyová si po pětikolové bitvě připsala vítězství, které oslavila podle svého gusta. Odhodila jakýkoliv stud a světu ukázala své přednosti v podobě odhalených ňader. Našli se obdivovatelé, ale i odpůrci. Zaskočena byla i světoznámá streamovací platforma DAZN, která turnaj vysílala živě a divákům se za tento incident omluvila.

Hemsleyová přesto byla radostí bez sebe. Po zápase měla pro tento čin jednoznačné vysvětlení. „Ano, udělala jsem to. Byla jsem ohromena a pohltily mě emoce. Zápas totiž nebyl procházka růžovou zahradou, ale byla to skutečná válka! Také se omlouvám každému, kdo se mohl cítit uražený tím, co jsem udělala. Měla jsem střapce, ale pot mi je přilepil na podprsenku," vysvětlovala 22letá kráska.

Kontroverzní moment se na sociálních sítích stal hodně diskutovaným tématem. Vyjádřila se například i australská boxerkaEbanie Bridgesová, která se rovněž nebojí zajít s nahotou daleko a často před zápasy během vážení provokuje fanoušky průsvitným spodním prádlem.

„Tohle je něco, co bych nikdy neudělala. Vážit se chodím ve spodním prádle, jako všichni ostatní...Ale pak je tu tohle ukazování prsou v televizi. Chápu, proč to udělala. Je to influencerka a všechno je o sledovanosti. Ví, že to obletělo celý internet, získala zhlédnutí a teď o tom všichni mluví. Podařilo se jí to," uznala Bridgesová.

Mnozí diskutující však naráží na fakt, že turnaj sledovalo i věkově mladší publikum. „Musíme to zastavit, než se to vymkne kontrole," píše jeden z uživatelů. „Tohle není potřeba. Ženy ve sportu se potýkají s jinými problémy," napsal svůj názor uživatel s přezdívkou „CryptoWendyO".

Zuřil také uznávaný boxerský promotér Eddie Hearn. „Pracovali jsme tak tvrdě na tom, aby ženy v boxu byly respektovány. Za jejich schopnosti, zásluhy a tvrdou práci," začal. „Jedna věc je ta, že musíme pochopit, že tohle není box. Všechny tyhle věci musí být drženy daleko od profesionálního boxu. Musíme se od toho distancovat," reagoval Hearn pro BoxingSocial.

Hemsleyová se tak postarala o pořádný poprask, kterým se boxerské servery zaobírají ještě v těchto dnech. Otázkou zůstává, zda mladá kráska dostane po tomto skandálu ještě další šanci. Organizace Kingpyn Boxing, pod níž nastupovala, je ale známá právě zápasy celebrit. V boxerských duelech zde ve velké části nastupují hvězdy obsahu pro dospělé a další populární influenceři.

Reklama