Hlavní obsah

Rychle a zběsile! Vémola uškrtil Mikuláška v prvním kole. Pudilová urvala výhru!

Praha
Aktualizováno

Brněnský večer MMA Oktagon 19 má deset zápasů za sebou. Na hlavní kartě byly zapsány čtyři souboje. Hlavní bitva šla na řadu po třiadvacáté hodině. Poslední fight, který měl osobní podtext, skončil velmi rychle. Karlos Vémola uškrtil Václava Mikuláška za 122 sekund. MMA premiéru pod Oktagonem zvládla Lucie Pudilová, porazila v atraktivní bitvě Cornelii Holmovou ze Švédska. Samuel Krištofič zdolal Mateusze Strzelczyka, když si připsal T.K.O. Andrej Kalašnik prohrál, výhru na body slavil Tato Primera.

Na pozápasové tiskové konferenci to mezi Karlosem Vémolou a Václavem Mikuláškem pořádně jiskřiloVideo: Sport.cz, OKTAGON MMA

 
Článek

Lukáš Tvrdý - Michal Glos. Rychlovka na začátek. Slovenská naděje Michal Glos potvrdil, že na zemi umí. Zkušený šestatřicetiletý ostravský bojovník po 80 sekundách odklepal páku na koleno. „Cítil jsem, že mě trefil na bradu, ale ustál jsem to. Pak jsem šel do takedownu automaticky," pověděl po zápase Glos.

Filip Macek - Jerry Kvarnström. Tahle dvojice dala dohromady přes osmdesát zápasů! S největší pravděpodobností měl tento zápas skončit na submisi, stalo se. V první minutě druhého kola Macek nasadil gilotinu ze zad a Fina uškrtil. Ten se nestačil divit, co se mu to přihodilo. „Kdybych prohrál na gilotinu, byl bych taky naštvaný," připustil vítěz.

Karlos Vémola uškrtil Václava Mikuláška v prvním kole. Sám nedostal ani ránuVideo: Sport.cz, Oktagon TV

Matúš Juráček - Jan Široký. Prvně jmenovaný se vrátil do MMA zápasu po více než třech letech. Zranění si vyžádala své. Jeho soupeř vzal duel den před zápasem. Ve třetím kole vyhrál na T.K.O. slávista Juráček. „Bylo to předčasné ukončení. Vypadl mě chránič, ale nebyl jsem nahulený, nevím, proč to rozhodčí ukončil," nechápal konec Široký. „Trochu mě mrzí konec, prostě jsem mlátil a řekli mi stop, Širokáč se vztekal, je to držák, pravačka mě bolí. Díky, že vzal zápas," dodal vítěz.

Vítězství po více než dvou letech. Lucie Pudilová porazila soupeřku i nepřízeň osuduVideo: Sport.cz, Oktagon TV

Pavel Salčák Pavel - Filip Tomczak. Zápas po patnácti minutách skončil remízou. „Cítím se jako vítěz," trval si na svém Polák. Reakce českého bojovníka? „Před zápasem bych nečekal remízu, to tady dlouho nebylo. Jestli to byla remíza nevím, dám na svůj tým, který říká, že první a druhé kolo bylo moje."

Javid Basharat - Alexander Bezkorovayny. Ukrajinec s Afgháncem, duel v bantamové váze, který nabídl hodně pohybu. Basharat v poslední minutě druhého kola soupeře uškrtil a připsal si desátou výhru, ani jednou ještě neprohrál. Navíc všechny své zápasy ukončil před limitem.

Pirát pomstil Čepa. Demoličními údery odrovnal Poláka StrzelczykaVideo: Sport.cz, Oktagon TV

Matěj Kuzník - Marek Bartl. Skvělá bitva, která musela bavit. Na body nakonec zvítězil Kuzník. „Těžký zápas, v hlavě jsem měl milion scénářů, tohle byl jeden z nich, že to na začátku moc nepůjde," odpovídal v sedě, jak byl unavený.

Andrej Kalašník - Tato Primera. Tato dvojice otevřela hlavní kartu. A byl to zápas, který nabídl hodně boxerských výměn. Kalašnik nepřidal sedmou výhru v řadě, vyhrál jasně na body bojovník z Kanárských ostrovů.

Trenér Lucie Pudilové Erdélyi před zápasem zkolaboval. Jak je na tom? A proč chyběl Monster?Video: Sport.cz, OKTAGON MMA

Samuel Krištofič - Mateusz Strzelczyk. Konec ve druhém kole po první minutě. Přesně trefený levý hák, Polák šel k zemi, poté údery a lokty na zemi rozhodly, rozhodčí duel ukončil - T.K.O. „Sedlo mi to, jsem spokojený," řekl Krištofič.

Lucie Pudilová - Cornelia Holmová. Návrat do MMA po UFC Češka zvládla, i když se jí před zápasem zhroutil trenér a byl odvezen do nemocnice, přesto Pudilová nastoupila do zápasu a ukázala srdce. „Je to tak sladký vítězství, že tady a u televize všechny miluju, jsem neuvěřitelně šťastná. Ten zápas bych chtěla věnovat dědovi do nebe, strašně ho miluju," loučila se vítězka.

Tato Primera zmaloval Andreje KalašnikaVideo: Sport.cz, Oktagon TV

Karlos Vémola - Václav Mikulášek. Hlavní bitva celého večera. „Babu Jagu zničím v prvním kole, jako že se Terminátor jmenuju. A jestli ne, tak ty rukavice pověsím na hřebík, protože nemá cenu dál zápasit," prohlásil Vémola před zápasem. A stalo se, Terminátor hodil Babu Jagu za 10 sekund a za 122 sekund Terminátor soupeře uškrtil.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články