Hlavní obsah

Tohle se nepovedlo. Skok do zamrzlého rybníku skončil šitím hlavy

Praha

Tak tohle se nepovedlo. Zápasník UFC Merab Dvališvili má přezdívku Mašina, tentokrát ale bojovník z Gruzie narazil. Chtěl se předvést při otužování, jenže neodhadl situaci. Svlékl se, stoupl si na břeh, skočil šipku a byl konec. Hlavou narazil na led, který nepovolil podle jeho představ a třicetiletý zápasník odešel s krvavým šrámem.

Foto: Instagram: merab.dvalishvili

Zápasník UFC Merab Dvalishvili dočkal nečekané K.O.

Článek

Než provedl svůj skok, pokřižoval se. Moc mu to ale nepomohlo. Otužování se stává více a více populární a hodně sportovců tuto aktivitu zveřejňuje na sociálních sítích. Teď tomu bylo podobně, jen ten konec nebyl v plánu.

„Měl jsem skvělý den pro trénink a běhání v parku. Pak jsem viděl rybník, myslel jsem si, že na vodě je sníh, ale byl tam led a všude trčely větve. Jakmile jsem prolomil led, cítil jsem, jak se mi odtrhla kůže. Nic ale nebylo bolestivější, než když mi zašívali kůži a dávali to dohromady. Už se cítím skvěle," napsal zápasník na Instagram.

Dvališvili má za sebou v MMA 16 zápasů a dvanáctkrát vyhrál. V UFC zápasí od roku 2017, pod americkou organizací stihl sedm zápasů. První dva prohrál, nyní drží sérii pěti výher v řadě.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.