Hlavní obsah

Tragédie. Vycházející boxerská hvězda zemřela při autonehodě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět bojových umění přišel o velký talent. Osmnáctiletý britský boxer Ali Tazeem zahynul v neděli ráno při dopravní nehodě ve Wolverhamptonu. Smutnou zprávu potvrdil promotér Sam Jones prostřednictvím sociálních sítí.

Foto: @p4_show, Twitter

Osmnáctiletý britský boxer Ali Tazeem (vlevo) a promotér Sam Jones.

Článek

Měl celou kariéru před sebou. Ostrovní média ho označovala za příštího Amira Khana, mistra světa organizace WBA. Tazeem se ale do historie světa bojových sportů nezapíše.

Život mladé sportovní naděje vyhasl při dopravní nehodě osobního auta s autobusem. Během tragického incidentu v metropolitním hrabství West Midlands byly podle webu Daily Mail zraněny další tři osoby.

„Dnes ráno mě probudila zpráva, že Ali Tazeem zemřel ve věku 18 let. Nemůžu tomu uvěřit, ani to nedokážu pořádně zpracovat," napsal na sociální síti Twitter známý promotér Sam Jones.

„Včera jsme spolu mluvili o tom, jak rozjedeme jeho profesionální kariéru. Jediné, na co teď myslím, je Ali a jeho milá rodina," dodal Jones.

Mladičký boxer podepsal před třemi týdny profesionální smlouvu s globální společností Probellum a podle odborníků měl před sebou velkou kariéru. Tazeem měl totiž vynikající čísla mezi amatéry.

Z 51 zápasů prohrál pouze šestkrát. Během mládežnických let získal 15 mezinárodních zlatých medailí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Nečas pomohl Carolině k výhře

Český hokejista Martin Nečas se podílel asistencí na výhře Caroliny na ledě New Yorku Islanders 3:2. Hurricanes tak už vedou sérii prvního kola play off NHL už 3:0.
NačítámNačíst další články