Hlavní obsah

Vnadná boxerka utrpěla v zápase hrozivé zranění! Oko měla jako tenisák

Praha

Australská boxerka Ebanie Bridgesová, která je známá i díky svým provokacím, kdy na vážení chodí v sexy prádle, utrpěla v souboji s Britkou Shannon Courtenayovou o titul mistryně světa v bantamové váze hrozivě vypadající zranění. Tvrdý střet dvou bojovnic nakonec ovládla Britka.

Foto: Andrew Couldridge, Reuters

Ebanie Bridgesová po zápase s Shannon Courtenayovou.

Článek

Courtenayová už před zápasem vehementně kritizovala svou soupeřku za to, že z vážení dělá komedii a přehlídku spodního prádla. „Jsem bojovnice, ne modelka předvádějící spodní prádlo,“ uvedla Britka. Čtyřiatřicetiletá Australanka je známá tím, že na vážení chodí v mnohdy velice odvážných modelech.

Učitelka matematiky Bridgesová se v zápase rvala jako lvice, dělala všechno, aby si ji lidé nepamatovali jen jako „modelku“, ale na výhru to nestačilo. Navíc si ze souboje odnesla ošklivé zranění.

V posledních kolech rozhodčí přemýšlel i o předčasném ukončení zápasu, protože oko Australanky extrémně oteklo a i sama bojovnice v jednu chvíli zahlásila do svého rohu, že nevidí. Přesto vydržela až do konce. Po zápase se obě soupeřky potkaly v zákulisí a zdálo se, že jejich spory jsou aspoň pro tuto chvíli zažehnány.

Reklama