Hlavní obsah

Děsivá nehoda. Závodník srazil v cíli vlastní manželku

Pokus o zachycení slavného momentu svého manžela se nevyplatil mladé fotografce během jihoamerického cyklistického závodu Vuelta a Colombia. Kolumbijský jezdec Luis Carlos Chía v cíli nedělní etapy ve městě Montería v plné rychlosti srazil svou ženu, protože se mu připletla přímo pod kola ve snaze vyfotografovat jeho oslavu. Žena se při incidentu uhodila hlavou o dlažbu a skončila v nemocnici, měla by ale být v pořádku.

Foto: Repro Televisión de Colombia

Kolumbijský cyklista Luis Carlos Chía leží na silnici po srážce s fotografkou.

Článek

Chía zvítězil ve spurtu třetí etapy a v cíli si užíval zasloužené ovace publika. Snaha jeho manželky Claudie o dokonalou momentku ale málem skončila tragédií.

Žena se totiž připletla svému manželovi přímo do cesty a ten, protože neměl ruce na řídítkách kvůli vítěznému gestu, do ní v plné rychlosti narazil. Oba skončili na zemi a posléze v péči lékařů.

Zatímco Chía byl schopný z místa odkulhat, kamera místní televize zachytila Claudii, jak leží na silnici a má nepřítomný výraz.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Calu Dia (@caludia_roca)

Záchranáři ji následně transportovali do nemocnice. Srážka si vyžádala několik stehů na hlavě, žena také pobude několik dní na lůžku na pozorování.

„Trefil jsem svou manželku, ale stejně tak to mohl být kdokoliv jiný. Lékaři ji zkontrolovali, vědomí neztratila. Ze všeho nejvíc to byl šok,“ napsal na Twitter k incidentu jezdec stáje Colnago CM.

„Věděla, že se bude spurtovat, nechápu, co tam dělala,“ dodal Chía, který se rozhodl navzdory zranění své ženy v etapovém závadě pokračovat.

Reklama

Související témata: