Hlavní obsah

Bravo! Sinners a Entropiq si zahrají play off ESEA Premier

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tuzemské esportové organizace Sinners a Entropiq si zahrají o postup do ESL Pro League mezi absolutní světovou elitu v CS:GO. Oba celky zvládly základní část ESEA Premier a v následujícím týdnu je čekají čtvrtfinálové zápasy. Entropiq do něj bude vstupovat z prvního místa skupiny A, Sinners z poslední postupové čtvrté příčky.

Foto: @hltv

Plerej Sinners Sebastian Sebastian „beastik“ Daňo na archivní fotografii.

Článek

Plejeři Sinners se nakonec ve středečních závěrečných kolech vcelku zapotili. Místenku do osmičlenného play off si zajistili až v posledním duelu základní části výhrou 2:0 nad Wislou Krakov.

Hříšníci základní část ESEA Premier zakončili s bilancí pět výher a tři porážky a v úvodním klání vyřazovací části se utkají v úterý 14. prosince s vítězem skupiny B, ruskými 1win.

Z prvního místa skupiny A naopak postupuje ruská sestava pražské organizace Entropiq. Ta základní část druhé nejvyšší ligy v CS:GO zakončila s bilancí šest výher a dvě porážky.

V úvodním zápasu vyřazovací fáze se Kravčenko a spol. střetnou s albánským Team BLINK. I jejich duel je na programu 14. prosince.

Postup do ESL Pro League si z osmičlenného play off vybojuje pouze vítěz. Všechny zápasy se hrají formátem BO3, poražené týmy ze čtvrtfinále mají tradičně šanci na opravu ve spodním pavoukovi.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články