Hlavní obsah

Bravo! SINNERS postupují do hlavní části mezinárodního turnaje Snow Sweet Snow #1

Praha

Další skvělý výsledek. Česká jednička ve hře Counter Strike: Global Offensive SINNERS si zkraje nové sezony připisuje další úspěch. V nabité mezinárodní konkurenci podniku Snow Sweet Snow #1 si přes regionální swiss proklestila cestu do hlavní fáze turnaje. V rozhodujícím zápase o postup hříšníci v pátek porazili švédský tým Lilmix poměrem 2:0.

Foto: @sinnersesports, Facebook

Sebastian „beastik“ Daňo z organizace SINNERS. Archivní foto

Článek

SINNERS do nové sezony vstoupili s legendárním českým plejerem Tomášem „oskarem" Šťastným. A posilněné sestavě to zatím šlape na jedničku. Na Vulkan Fight Series si v lednu připsali vynikající druhou příčku, brzy budou moct zaútočit na další mezinárodní úspěch.

Na turnaji Snow Sweet Snow #1 si totiž zahrají hlavní část podniku. V regionálním swissu si nejprve poradili s ukrajinským celkem EC Kyiv 2:1. Pak přišly prohry s polským Izako Boars a tureckým Sangal Esports. V závěrečných dvou skupinových duelech ale hříšníci zabrali.

Ruský SG.pro porazili 2:0, v rozhodujícím zápase o postup pak v pátek přehráli švédský Lilmix. Těšit se tak můžou na boje o 40 000 dolarů (přibližně 860 tisíc korun).

SINNERS aktuálně patří 32. místo světového žebříčku. V konkurenci týmů Dignitas, ENCE, Endpoint a dalších budou hříšníci na Snow Sweet Snow #1 bojovat o další posun směrem ke světové špičce.

Reklama